Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

PR/Policy

De allra flesta produkterna jag skriver om i min blogg har jag köpt själv. Någon gång kan jag få produktutskick och då skriver jag alltid i inlägget om jag fått produkten via en PR-byrå eller ett företag. Jag föredrar att skriva om sådana produkter som jag verkligen gillar och således står inte ett eventuellt produktutskick som garanti för att jag ska recensera produkten. Jag koncentrerar mig oftast och helst på positiva skönhetsupplevelser så en recension är garanterad endast om jag själv finner produkten vara värd att hissas och lyftas fram. Jag försöker alltid lyfta fram båda sidorna hos en produkt, vilka som är de eventuella minusen och vilka som höjer på betyget. Jag har aldrig fått och kommer heller aldrig att ta emot betalning för produktrecensioner.

Jag använder ibland bilder som jag googlat fram på nätet och som enligt mitt vetande är offentliga och i allmänt bruk. Jag påstår mig alltså inte vara ägare till dylika bilder och foton som jag använt i illustrationssyfte. Om jag lånar en annan bloggares bilder så ber jag om lov först, det ber jag dig också göra om du använder bilder eller material som jag själv tagit och skrivit.

Spam och icke-ombedd reklam raderas, läsarkommentarer tas däremot emot med ett glatt leende!:)

Kirjoitan mieluiten positiivisista kauneus- ja kosmetiikkakokemuksista, enkä siksi useinkaan koe mielekkääksi dissata keskinkertaista shampoota lukijoilleni. Käytän sen energian mieluiten hehkuttamalla huippuhoitista tai kynsilakkaa. Joskus minäkin kirjoitan ei-niin-mieluisista tuotteista mutta optimistijolla-hedonistina kirjoitan mieluiten mukavista tuotteista. Olen arvosteluissani täysin rehellinen, oli tuote sitten itse ostamani tai pr-firmalta saatu. En ole koskaan ottanut maksua enkä myöskään koskaan vastaisuudessa tule vastaanottamaan maksua tuotearvostelusta.

Joskus käytän kuvitustarkoitukseen googlettamiani kuvia, enkä mitenkään pyri ottamaan näistä kunniaa. Mikäli lainaan toiselta bloggaajalta kuvia, pyydän ensin luvan, ja pyydän samaa huomaavaisuutta sinulta, mikäli lainaat omaa materiaaliani.

Spämmäyksiä, ei kiitos, iloisia kommentteja kyllä kiitos!:)