Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 19 juni 2010

NOTD & LOOT: Trind
Luonnonvalossa, ilman salamaa. Naturligt ljus, utan flash.

Hain Itellalta toissapäivänä mitä ihanimman minulle testattavaksi lähetetyn Trind-tuotepaketin. Survival-kitti sisälsi kynsinauhabalsamin, asetoonittoman, hellävaraisen lakanpoistoaineen, viilan koteloineen ja Caring Color-lakat CC118 sekä CC130. Kova testaus on käynnissä! Laitankin tässä heti kuvan superherkusta CC118:ta, joka tarjoaa hurmaavan, syvän klassikkopunan. Todella helposti levittyvä, huippupigmenttinen ja eloisan vamppi punasävy, joka muistuttaa kovasti mm OPIn Pretty at the Premiereä.


Med flash. Salamalla.

Jag var i förrgår och traskade till postfilialen efter ett tjusigt Trind-kit som skickats till mig för testning. Survival-kitet innehöll ett cuticle balsam, en snäll, acetonfri nagellacksremover, en nagelfil med eget fodral samt Caring Color-nagellacken CC118 och CC130. Jag bjussar nu genast på en CC118-NOTD, vilken härlig, djup vampröd! Pigmenteringen är löjligt rik och lacket glider på som smort. Nyansen är förresten mycket lik OPIs Pretty at the Premiere.


I lampljus, utan flash. Lampunvalossa, salamatta.


Även Batman fann lacket begeistrande. Myös Batman piti lakkaa pyörryttävänä.

9 kommentarer:

Linda sa...

åh lyckans dig dom får testa på en masssa! va påväg att köpa Trinds nagelstärkare i häromdagen men skipade p.g.s formaldehyd innehållet. Kanske att jag ångrar mig för de fungerar, hade den runt tjugo-års åldern och naglarna va stenhårda och fina o långa...

Kerstin sa...

Vilket superfint lack!

Basteth sa...

Vad roligt! Jag kör hårt på Trinds repair-lack. Fortfarande slitna naglar, men tror de mår bättre än för ett par veckor sedan i alla fall. Har tittat lite på några av färgerna med, men inte testat. Kul att det verkar så bra.

Tina (Beleza) sa...

Jag älskar Trind's remover men jag har inte lyckats hitta någon här i sthlm på evigheter.

Sminkan sa...

Snygg röd!

Veronica sa...

Snyggt! Men jag undrar över en sak: hur är det att lacka med dem+ Jag tycker att korkarna ser lite klumpiga ut men det kanske bara är mina fördomar som spökar ;-)

HeidiB sa...

En yleensä ole punaisten lakkojen ystäv, mutta tämä on todella, todella kaunis!

Badbomben sa...

Linda: Det här var ett extra kul paket att få testa. Bra att höra om din nagelstärkarerfarenhet!

Kerstin: Tycker jag med, inte direkt somrigt men wawawiiwawaa annars!

Basteth: Pigmenteringen är löjligt bra, ett lager räcker med båda de här lacken, ska bli en notd på den hallonigare nyansen också;)

Tina: Jag gillar den också, den känns mild mot klorna! Synd att du inte hittat en på en lång tid!

Sminkan: Jep, som sagt mycket lik Opis PaTP:)

Veronica: Jag har provat lacka både på mig själv och sen min mamma: på mina egna klor hade jag inga problem med korken men när jag lackade mammas naglar märkte jag att jag ibland fick justera mitt grepp om korken så jag är litet tudelad gällande utformningen.

Badbomben sa...

Heidi: Hahaa, ehitpä ennen mua! :D Tää on ihan megakaunis, kunnon vamppi ja pigmenttiä on vaikka pienelle kehitysmaalle.