Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 8 februari 2009

NOTD: Ciaté Cupcake queenJag har idag haft privilegiet att bli manikyrerad av Finlands värsta Ciaté-expert. Har nämligen njutit så idag på Helsinki Vintage och shoppat en massa vackert vintagestuff, jag är totalt berusad av retrovibbar! Bland alla de smäckra smyckena, farmor anka-väskorna och pumpsen lurade även en kosmetikhörna var man kunde få till exempel en manikyr plus valfritt Ciaté-lack. Jag valde den fuchsiakaramelliga Cupcake queen som dessutom matchar min födelsedagsbukett extra bra! Mycket mer vårpiggt och läckert kan inte ett lack bli, och vilken flaska sen med rosetten och allt! Jag är kär i mitt nyförvärv som antagligen leder mig i nåt skede till ekonomiskt fördärv!

Hamstrade också en Perfect paint job-penna som förhoppningsvis hjälper mig att ta bort eventuella adept efter små klåpfingriga parkinsoneffekter.

10 kommentarer:

mjölk och lingon sa...

Åh herregud! Jag MÅSTE ha ett sånt lack oxå, å i precis den färgen dessutom! Fasen vad snyggt, och flaskan var ju helt underbar, mmm. Var, var, var kan man få tag på det?

mjölk och lingon sa...

Oj, jag blev så exalterad över lacket att jag glömde skriva det jag tänkte skriva nämligen att jag är glad att du har skrivit lite. Det finns ingen som skriver så fint och underfundigt som du, och jag blir glad varje gång jag läser din blogg!

SminkJante sa...

Låter som en härlig dag. Flaskan är otroligt fin. Ja, lacket också:)

Marie sa...

Är det så att det är din födelsedag? I så fall önskar jag dig ett stort grattis - ha den äran!

inthemake sa...

Oh det var superfint!

linda sa...

åh härlig färg och vilket underbart namn!!!

Anonym sa...

Tjusig färg! Inte skrikig men inte det minsta tystlåten heller. Dundersnyggt!
Tulpanerna är också härliga, det är nog det bästa med den här tiden på året.

Sminkan sa...

Väldigt tjusigt!

Sanna sa...

åh, så fint!

Badbomben sa...

Mjölkisen: Åtminstone då hos Pinkki Paplari i H:fors, man får säkert från nätet också. Hojta till om du vill att jag köper ett åt dig:)

Och tack för de snälla orden!

SJ: :) :) :)

Marie: Tack, fyller år den tredje så några dagar har det gått men alltid kan man fira litet i efterskott också:)

Inthemake: Visst är rosetten iik-söt?

Linda: perfekt att ha framme på budoarbordet!

Kajsa K: Exakt, tack!:) Jag tycker vanligtvis inte riktigt om ordet "lagom" men den här är "lämpligt" personlig, inte vansinnig men långtifrån trist.

Sminkan: Tycker jag med, tack!

Sanna! Tack!:)