Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 18 maj 2010

Det roligaste med att flytta...Hauskinta muutossa...

...är när man får organisera allt det så ljuvliga gunket! Jag tror att en del av gunksamlingsfetischismen beror just på det här, att jag sen får SORTERA och ORDNA upp dem alla. Fantastiskt roligt och avkopplande. Här ser ni en del av gunkhörnan, dvs min lack- och parfymhylla, även penslarna bor här. Min mans dofter har hittat dit men annars är det här min frizon för smink, buteljer och dosor och smycken :D...on kun saa rumsteerata meikkit ja putelit ja tilpehöörit! Luulen että osa minusta on ryhtynyt meikkihamsteriksi ihan sen vuoksi että purnukoita ja pensseleitä on niin hauska LAJITELLA ja JÄRKKÄILLÄ. Ihanan rentouttavaa ja hauskaa puuhaa. Tässä kurkistus meikkibudoaariini yhteen nurkkaan, eli lakka-, sivellin-, ja parfyymiosastolle. Tänne ovat muuttaneet myös mieheni tuoksut mutta muuten tämä on minulle ja pulloilleni, kräämeilleni ja koruilleni rauhoitettu alue :D

11 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag tror at du har helt rätt om att sortera och ordna. Och samla. Din samling ser finfin ut!

Kabuki sa...

Underbar sminkhörna! Jag är avis! :)

Marie sa...

Jag har samma hylla! Två stycken! :) Fast rummet är inte klart ännu, så jag har inte satt upp dem...

Sanna sa...

åh vad fint!

Sminkan sa...

Åh, vad fint det ser ut! Och visst är det kul att ordna och fixa! Bringa reda i kaos, liksom! Älskar att sortera speciellt nagellacken!

schmut sa...

Jag gillar att ordna men jag har så svårt att veta när jag är färdigsorterad. Färgskala och storlek, eller kanske storlek, färgskala och märke? Regnbåge eller?

creme-idiot sa...

Jag är exakt likadan! Ibland känns det som om det är det roligaste; att omorganisera och återupptäcka allt, inte själva användandet... Älskar att du är tillbaka, saknade dig när du inte bloggade!!

Badbomben sa...

Kerstin: Visst är det roligt med hamstring och organisierung machen! :D danke!

Kabuki: Tacktack! :D Nu är jag nöjd då jag fick en hylla precis bredvid spegeln.

Marie: Hihii, du har s.k. DUBLETTER! När får vi swatches av dem? ;D

Sanna: Jag skulle vara sugen på att se din lackförvaring! ;D

Sminkan: Exakt, nagellacken! När får vi se en ny postning av din lackförvaring? ;)

Schmut: Just det! Jag har mest ordnat enligt funktion, mäke och sen icke-swatchat/redan testat ;) Men ibland är det en visuellt tillfredställande sillsallad bara!

Creme-idiot: Vad glad jag blev av din kommentar, puss rakt på nosen! :¤

Emma P sa...

Åh gud vad du är duktig! Jag avskyr att städa och organisera bland mitt. Blir tvungen snart dock då även jag ska flytta...

Badbomben sa...

Emma P: Om jag vore lika duktig med byket...:D kanske du kaan börja med att ordna din fina rougesamling?

Emma P sa...

Ja, den skulle definitivt förtjäna att organiseras snyggt. Och som sagt, det får bli en röjning i samband med flytten...