Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 31 mars 2008

Flickigheter från Boots


Jag har en snäll storebror. Han skriver alltid tålmodigt upp en lista på vad för beautyprodukter jag för stunden vill beställa av honom då han kommer hem från England.

Senaste beställningen var ”Natural Collection Fruit Burst Gloss Trio” med en alldeles underbar liten, glittrande och somrig fickspegel, 3 läppljuvligheter med smaker/dofter av papaya och mango, jordgubb och passionsfrukt. Alla används redan för fulla muggar och piggar upp vardagen genom att följa med i handbagen. I beställningen ingick även en duschgel i samma serie som doftar smultronsött.

Som bonusklapp hämtade min bror också ett antal ansiktsmasker av Montagne Jeunesse. Inte så illa med en bror som bor nära Boots, eller vad tycker ni?:) Varje stad, socken och by borde ha en obligatorisk Bootsbutik!

Inga kommentarer: