Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 30 mars 2008

Lush öppnades i köpcentret Iso Omena

Självfallet ville jag göra en pilgrimsfärd till denna helgedom av himmelska dofter. Jag fick veta om Lush öppningskarneval blott en ynka dag före själva showen. Hur i hela fridens namn pantade man så väl på denna glädjenyhet...?


Väl framme, tio minuter före öppnandet, möttes jag av en hop likasinnade som också ville roffa åt sig så mycket ljuvligheter som möjligt. Dessvärre hade någon (köpcentret, Lush själva, median?) fått för sig att bjuda en hel massa, ursäkta, b-klassens kändisar till såpceremonierna. När alla äntligen kunde tränga in sig i butiken skulle mediaprofilerna bli plåtade, klämma på tvålar och ge utlåtanden om hur ljuvliga produkterna var. Jag tror inte att jag är ensam då jag tycker Lush kunde ha skött om sin pr på ett smidigare och bättre sätt. Det blir tillräckligt med knuffande i dylika sammanhang utan en massa fotografer som härjar med sina canons hit och dit då de plåtar kändisar. Lush kunde hellre ha satsat mer på oss nyfikna lushturister som också står för det mesta kassaflödet.


Trots ovanstående kritik var butiken i sig, som väntat, alldeles bedårande. Jag har hittills endast besökt Dublins Lush och blivit blixtförälskad i produkterna. Hemma hos oss bor nu en Sanstone- och en Rock star-tvål och en flaska ansiktsvatten. Därtill shoppade jag badbomber som redan unnat mig och mina nära många goddoftande stunder!

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Jag var in på Lush i söndags. kom ut drygt femhundra kronor fattigare med tvålar, duschgeler och krämer... men visst är det härligt! Nu när jag öppnar lägenhetsdörren slår en doft av Demon in the Dark, Karma och Honung emot mig!

Badbomben sa...

Sminkan: Låter underbart! Det är farligt med en Lush så nära mig, ekonomin är i farozonen:D

Sminkan sa...

Det är ju inte billigt direkt... Men det är härligt! Och jag gillar att de är veganvänliga, även om jag personligen äter kött. Lustigt nog har jag inga skinnskor eller skinnväskor... Inkonsekvent!

Badbomben sa...

Sminkan: Oj, nu först förstod jag: du var till Lush i söndags! Dum fråga: får Lush ha söndagsöppet även på sö i Svea riket? Vi har bara söndagsöppet på sommarn. *en avis bomb som tycker att kött är gott*