Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 26 oktober 2010

Keitä olette? Vilka är ni?Jag tycker alltid emellanåt om att få höra från Eder, kära läsare. En del kommenterar ivrigt, en del gunkpassivstalkar och en del är där mittemellan, oberoende är ni lika viktiga för mig; hur trist skulle de inte vara att skriva för en obefintlig publik? Berätta litet för mig vilka ni är, por favor! Jag och Batman skulle bli glada! <3Aina välillä tykkään avata korvani Teille, hyvät lukijat. Te jotkut intensiivikommentoitte, jotkut puolestaan passiivistalkkaavat ja jotkut taas keskivertokuikuilevat - oli miten oli niin todella hauska että olette löytäneet tänne, kuinka keljua olisikaan naputella juttuja olemattomalle audienssille. Kertokaa piltit ja kiltit itsestänne! Minä ja Batman ilahtuisimme Kovasti! <3


18 kommentarer:

Ika sa...

Lilla jag jobbar fortfarande på bibliotek, fyller snart 31 (urk) och har helt försummat min blogg pga totalrenovering av ett 50-tals hus tillsammans med mitt lammkött J (fyller snart 26).

Romancious sa...

Piakkoin 19 vuotta täyttävä kosmetiikkaan hurahtanut tyttölapsi täällä kuikuilee blogiasi mielenkiinnolla :)

Ruu sa...

28 vuotias hautausmaapuutarhuri joka on kimaltteiden ja tuoksuvien saippuoiden suuri fani :D

Nonnu sa...

34-vuotias (kirjoitin ensin vahingossa, että 35-vuotias, hui kamala!!) kosmebloggari, joka löysi tiensä tänne Sensaisti-blogin kautta :) Rakastan kaikenmoista kosmetiikkaa, kauniita asioita ja esineitä, kissoja, koiria, kutomista, kirjoja, hyviä elokuvia, ruotsalaista melankolista rokkia (lue:KENT) ja hyvää ruokaa (+ihania irtokarkkeja) :)

Ninni sa...

Äh, den vanliga gamla Ninni du vet... 40-årig administratör som pluggar lite extra från Göteborg med nioåriga tvillingkillar och en oäkta man (han vägrar gifta sig, men är go ändå).

Anonym sa...

Här har du en "passiv läsare", som oftast inte brukar skriva så mycket på de bloggar jag läser! Men på uppmaning så... ;-) Jag är 38 år, gift med två pojkar i skolåldern. Älskar både skönhetsprodukter, smink och kläder - allt som ger lite "ytlig guldkant" i tillvaron! Jag har inte ngåra stora samlingar själv, men det är så roligt och inspirerande att hoppa runt på div bloggar lite då och då och få lite shoppingsug! :-)

Efwa sa...

Jag läser din blogg varje dag.....eller är inne varje dag men det är ju inte alltid det något nytt att läsa ;-)

Jag kommenterar sällan eftersom jag har väldigt många bloggar att kolla in varje dag, orkar bara inte att kommentera alla.

Nåväl, du vet nog vem jag är vid det här laget.

Sminkan sa...

Vad söt han är! Så galet gullig! Batman alltså.

Jag är samma som alltid. Svenskan med finska rötter, två katter och enorma mängder ögonskuggor och nagellack.

Syster Värst sa...

Syster Värst: kvinna, 40minus, från syd-Sverige, som älskar sin man, böcker, djur, natur och så förstås nagellack.

Elena sa...

Jag är 24 och pluggar till sjuksköterska. Min stora sorg är yrket då jag inte längre får ha nagellack. Funderar på att göra mig av med hela samlingen när jag får legitimationen...

Veronica sa...

Jag har en känsla av du förmodligen har en liten aning om vem jag är men jag skriver ändå ;-)
Veronica, 30 år (! även om få tror det!) smink- och allmän gunkmissbrukare. Pluggar just nu litteraturvetenskap, men kommer snart att läsa engelska för att bli kvalificerad till översättarutbildningen i Stockholm. Spännande! Bor med två katter, har finlandssvenska rötter samt en pojkvän i London.

Johanna sa...

en 18 åring från Pampasslätten i kära Finland som läser din blogg av den anledning att jag gillar den =)
en liten ytlig varelse som hänförs av kreationer med smink och som själv någon dag hoppas kunna jobba inom det området

Maja sa...

Jag är femton år och går sista året på högstadiet. Älskar både smink och nagellack och lägger ner alldeles för mycket pengar på båda. Har numera en väldigt stor nagellackssamling och jag älskar att köpa grejer via internet, alltifrån smink till böcker. Bor med mina föräldrar och lillasyster på landet och har tre katter och en underbar hund som heter Timon. Älskar också att läsa, just nu mest vampyrböcker. Har läst din blogg lite till och från men jag tror aldrig att jag kommenterat innan. Är rätt dålig på det eftersom jag läser så många olika bloggar.

Badbomben sa...

Kaikki: Kiitos paljon vastauksistanne! Ihania olette! <3

Allihopa: Tack gunkgummorna för era svar! Himla kul att få veta mer!

p.s. Keep 'em coming! ;D

SuperHotFemale sa...

32-vuotias kosmetiikkaholisti ja -myyjä Tampereelta, heikkouksina varsinkin meikit ja kynsilakat.

Mohn sa...

Satunnainen stalkkeri kai kuvaisi minua parhaiten. ;-) Ryhdyin itse kirjoittamaan jonkinsortin kosmetiikkablogia pari kuukautta sitten. Tänne eksyin alunperin jonkun toisen blogin kautta ja olen sitten aina välillä käynyt vakoilemassa mitä juttelet. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, ei turhan ryppyotsaista meininkiä! =)

Basteth sa...

Jag har blivit en dålig surfare och bloggläsare (för att itne tala om bloggare) men tittar in till dig regelbundet ändå.;) Så skönt med en dos Badis och Batman då och då.=)

sublim sa...

Jag är ju Subliman. At your service!:)