Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 17 februari 2010

Dagens ansiktsbehandling plus litet Lush-Lemmings.


Kom nyss från ansiktsbehandlingen, mmm..marabou vad skönt. Eller kanske inte just den delen med portömning är så himla, himla skön men den parten var snabbt förbi. Det doftade nåt akvatiskt, myntigt och gott då jag klev in i salongen och jag fick veta att det nyss var en kund som fått en massagebehandling och att det därför doftade extra mycket myntmums. Hon som var min kosmetolog var superduktig och så omhändertagande, en riktig florence-nightingale-med-gunk-spateln.

Det bästa av allt var att jag, som brukar föredra ultraljudsdjuprengöring på grund av att min vita hy lätt blir misspiggy av klämmeri, inte hade någon nämnvärd rodnad alls i hyn efter denna traditionella ansiktsbehandling. Det var bara en mjuk och len känsla i plytet efteråt, just som det ska vara; effektivt men inte så att det känns som om nåt våldtagit ens fejs med en bulldozer. Inte blev det dyrt heller men en elevbehandling, min behandling tog ca en och en halv timme, fick ansiktet omhuldat med Mary Cohrs (icke-djurtestade:) produkter och fick fransarna och brynen kleopatriserade och lämnade salongen 400 pix fattigare och mycket nöjd!

Just det, vad gör den där rosa kakan ovanför texten? Det är en Lush-nyhet som jag inte ännu, (obs, ÄNNU) gått bärsärk över, nämligen Happy Blooming. Ni ser hur den är tredelad? Det är kuligt så det går lätt att bryta loss en oljekaka per badorgie. Tycker själv att produktbeskrivningen på Lush's hemsida är ganska porrig:

Den glada, fruktiga badoljan som får det att vattnas i munnen av den härliga fruktdoften. Du får tre bad av varje – bryt loss en bit i taget. Blandningen av calamin, ylang och kakaosmör gör din hud mjuk och len. Vi tycker att den är fantastisk och är säkra på att du kommer tycka likadant.

Kakaosmör och ylang ylang, kan bara inte gå fel liksom.

(Kakan lånad från Lush.se)

2 kommentarer:

Elena sa...

Gief. Wants!

badbomben sa...

Elena: Du är inte den enda;D