Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 23 februari 2010

Fritt fram för Tigi-gunkning & litet Seppäläfunderingar

Fick just mejl från TIGI Finlands product manager, hon försäkrade mig om att TIGI fortafarande på alla vis kör en självständig djurvänlig, cruelty free-policy. Hallelujah moment för mitt hår, nu ska jag foxy curla mitt hår före jag kurvar till Landvetter och därifrån vidare till Finland. Batman kommer att pussas så till den milda grad att hans nattsvarta morrhår blir alldeles lockiga de med!:D (Ser ni hans wtf-min, han vill behålla status quo med sina svarta salvadordalin!)Nu väntar jag på mejl från Seppälä & Sinful Colors: jag antastade SC för att få reda på hur de förhåller sig till djurtest. Varför jag förknippar Seppälä med SC är att finska Seppälä för tillfället har SC med i sitt kosmetikutbud, checka bara vad Ika har hamstrat. Tidigare har jag ju hamstrat en hel del roligt galna Wild and Crazy-lack från Seppälä, (checka min tidigare gästbloggning hos RQ), nu frågade jag Seppälä om det finns nån möjlighet att få mejl-updates om produktnyheter som landar i deras gunkdiskar, jag vill ju kunna rapportera om smaskigheterna för Er.

Nu är det dags för upp-TIGgande dusch med Räviga Lockar, toodoloo önskar Badis med kapsäcken i högsta hugg.

5 kommentarer:

Skor och maskara sa...

Tror inte alls Batman protesterar mot den blöta behandlingen.;)Han ser ut att skrika PUSSA MIG!;)

Ika sa...

Vore verkligen bra ifall de skickade ut nyhetsbrev med gunknyheter. Eller ens nämnde nåt i sina vanliga modenyhetsbrev. Misstänker dock att de inte gillar att sälja bara smink åt folk, för kassaflickorna i min Seppälä blänger på mej när jag handlar gång på gång bara smink och inga dyra kläder... *heh*

badbomben sa...

Skor & Maskara: Batman har pussats så himla mycket! *PUSSMUISKSMACK*

Ikus: Exakt! Jag gick torsdagsbärsärk hos Seppälä i Skanssi på torsdan, mamma mia!

Amanda sa...

Heii, GO FINLANDSVENSKAR ! :D We rock ;D

Badbomben sa...

Amanda: Go, vi ankor, go! :D