Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 17 februari 2010

Onsdagslyx.


Hojtar till alldeles bara som hastigast, tänkte dela med mig den ljuvligheten att jag snart kilar med långa benet före för att få en ansiktsbehandling. Unnar mig det som en namnsdagsgåva till mig själv. (Undrar om Caritorna har namnsdag också i Sverige idag...?) Som arm, fattig och bankrutt (nä, skojar, men studerande är jag) individ sportar jag ibland med elevbehandlingar, ska nu prova på en klassisk ansiktsbehandling med frans- och brynfärgning hos Beauty Center Clinic i Göteborg.

Har tidigare gjort en rotpermanent och klippt håret hos en elev i en annan beautyskola i Göteborg och har aldrig varit så nöjd med resultatet. Dessutom tycker jag att eleverna ofta är så himla trevliga, försiktiga och måna om en så det känns som om man får mervärde för en billigare slant. Man får räkna med en längre behandlingstid men ifall man har tid så är det ju bara lyxigt att bli ompysslad litet längre. Gud vad jag ser framemot goda dofter, lugnet, ompysslandet och nånslags asiatisk plingplongtaiching-musik i bakgrunden som når min hjärnas koma-frekvens!

(bild lånad från thesmartwallet.com)

6 kommentarer:

SaintBella sa...

Grattis! Här har Alexandra och Sandra (=jag!! :P) namnsdag idag.
Vad kul att du börjat blogga igen! =D

Badbomben sa...

Grattis på dig med och tack så mycket!:)

Kerstin sa...

Det låter fanstasiskt skönt!

Badbomben sa...

Kerstin: det var det! :) *mys*

Josefin sa...

Fellow Sverigefierad finlandssvenska här... Så kul att se att du bloggar igen!:)

Måste fråga: Var klippte du håret här i Gbg? Jag är i stort behov av tips på en bra frisersalong!

Badbomben sa...

Josefin: Hej och skoj att höra om en till svenglifierad kollega:D
Jag klippte mig på Södra vägen, det var en elevklippning, nån frissaskola som jag i min alzheimer inte minns namnet på just nu...men hittade det på nätet, hoppas du hittar den, den hette nåt väldgt asketiskt i stil med "göteborgs frisörskola" ;)