Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 28 mars 2010

Längre och fetare fransar med neuLash? Ja, tack!Under den gångna veckan har jag fått tre trevliga paket på posten. Ett av den fina, snälla Beleza, som var min Estée Lauder-filantrop och skickade mig sin söta samplesize på Idealist och dessutom massa annat smått och gött. I love you Tina! Ett annat var ett ebayat paket (vars innehåll ni också kommer att få stifta bekantskap med i nåt skede) och sist men inte minst fick jag ett rött, tjockt kuvert med fransserumet neuLash och produktinfo om den.

Vi har väl alla i det här skedet hört talas om Revitalash, Lilash, Latisse, Jan Marinis fransserum och många där till som ska ge oss riktiga fyllofransar. Ett av dom litet nyare serumen för Sverige och snart också Finland är neuLash, som jag nu får prova på för att visa er resultaten. En annan gunk-kollega som också håller på och prova serumet är ingen mindre än plutmuns-Malin på Sublimt.


(Mina synorgan utan mascara)

Jag har ganska bra fransar till att börja med. De är ok långa, de finns där och fladdrar och erbjuder en helt okidoki bas för de flesta mascaror. De är dock ljusa och det skadar ju aldrig med längre och fetare fransar! Nu ska inte neuLash direkt hjälpa på traven med ljusheten men många användare har enligt min googlingsresearch rapporterat om att fransarna åtminstone ger en illusion av att ha mörknat, beror det sen på ökad volym och täthet är svårt att avgöra. Fransraden torde ju bli mer definierad av ökad oomph i frallorna. Så gott som alla användare har (enligt neuLash hela 98%) efter 3-7 veckors användning kunnat bekräfta en märkbar längd- och fetmaökning hos frallorna.


(Mina synorgan med mascara)


neuLash beskrivs i produktinfon så här:

"neuLash är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till längre, fylligare och starkare fransar samt ögonbryn. Produkten visar synbara resultat efter 4 veckors dagliga påstrykningar. neuLash är en säker produkt som används som en eyeliner. Med endast en strykning längs med ögonfransroten, precis som en eyeliner kommer ni att få märkbara resultat efter 4 veckors användande. Motsvarande användning till ögonbrynen eller nedre fransarna: endast strykning som en eyeliner.
Det har gjorts kliniska studier och tester för att skapa en säker produkt för konsumentbruk. Inga djurförsök har gjorts och produkten innehåller inga cancerframkallande substanser. neuLash levererar nödvändiga proteiner och vitaminer samt mjukgörande och föryngrande ingredienser som bidrar till att förstärka befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya. neuLash är den ideala produkten för kvinnor och män med spröda, tunna eller korta ögonfransar, samt för den som använder kontaktlinser eller har förlängda fransar."

Jag har nu använt neuLash i tre dagar. Jag var förberedd på att produkten skulle svida och rinna i ögat men jag har under dessa få dagar inte upplevt någon som helst obekvämhet i ögonen. Alldeles aningen oljighet kan jag känna om jag vaknar mitt i natten och är i halvdvala och eventuellt gnuggar ögonen. Serumet är lättapplicerat, det är precis som att stryka på flytande eyeliner. Jag använder neuLash både på övre och nedre fransarna, sen stryker jag ännu ett varv på brynen, även om de i sig växer i bra bågar men ytterligare täthet tackar jag inte nej till. (nu ska vi se hur chewbacca de kan bli!;)

Jag är så superglad för att få chansen att prova serumet lämpligt före mitt sommarbröllop! Sen är priset på neuLash relativt högt; neuLash finns i två storlekar, en i 6ml som varar 3 - 5 månader samt en i 3,2ml som varar i 2 - 3 månader om man följer anvisningarna. Produkterna kostar 1.595kr (ca 160 evrosar) för 6ml och 895kr (ca 90 evrosar) för 3,2ml. Min samplesize går på 3ml så jag kommer att få en ganska bra inblick i hur länge den mindre storleken på 895 pix håller. Även om priset åtm. för mig känns ganska tufft så är jag förberedd att investera den summan även i fortsättningen om produkten funkar för mig. Jag resonerar så att längre och mer voluminösa fransar betyder mindre mascarakostnader, i bästa fall kan jag även skippa sporadisk fransfärgning och även ögonfransböjaren.

Framsteg, tankar och bilder på denna fransodyssé kommer att postas nästa gång om ca 3 veckor, därtill kommer ni att få en updejt om ca 6 veckor. Håll tummarna för att jag snart får börja gå till salongen för att ansa och trimma fransarna! ;D Här ovan ser ni ännu före- och efterbild på en nöjd neuLash-kund.

8 kommentarer:

Emma P sa...

Intressant badis. Ska bli kul att höra vad du tycker. och vad roligt att du ska gifta dig i sommar. grattis!

Badbomben sa...

Emma P: Roligt att du gillar och tack för gratulationerna! p.s. Batman hälsar! (han jagar en Kacka-Fluga för tillf.)

Kabuki sa...

Åh, ska bli intressant att följa!

Kerstin sa...

Det ska bli väldigt intressant att se om detta funkar!

Badbomben sa...

Kabuki: Håller med! Kikar redan nu varje morgon litet längre i spegeln för att se om de rapunzlat sig:D

Kerstin: Ja, är själv också pirrig, håller så tummarna för att det ska visa sig vara en klockis fransförlängare!:)

Anonym sa...

Började använda i början av december och det tog 3-4 veckor men sen då!! Lååånga, starkare, mörkare och böjda fransar!! Lite svårt att jobba med mascara eftersom vissa har "korvat ihop sig".
Fick även tillbaka mina sönderblockade ögönbryn :-)
Funkat även för mina vänner.
Använder man bara för fransar borde 6ml räcka ca 6-8 mån.
Min är inte slut än fast det gick åt en hel del åt brynen..
Lycka till!!

Sublim sa...

Jag har ju som sagt hållt på ett litet tag nu och ser skillnad, dock inte alls sådär dramatiska som en del andra tydligen gör när de testat. Tänkte ta bilder och visa nästa vecka.:)

badbomben sa...

Anonym: Vad roligt att höra om dina positiva upplevelser!:) Spännande!

Sublim: Ser framemot din rapportering!:) Tror och hoppas själv på att man efter typ 5 veckor ser skillnaden ordentligt.