Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 29 mars 2010

Sneak peek i min makeupväska

Min gunkande studiekollega, Mustaa Kajalia, visade häromdagen innehållet i sin vardagsmakeupbag. Tänkte att jag kunde göra samma, som stalker-voyeur älskar jag att visualsnoka i andras makeup, badrumsskåp osv.

Det här är den makeupbagen jag kånkar med mig i min handväska, det är stommen till en basic Badis-vardagssminkning. En del produkter är gamla favoriter, som jag definitivt kommer att köpa om, medan andra är såna som jag håller på att ta ta kål på så jag kan byta ut dem till något annat.Jag älskar necessären, den känns litet romantiskt rockabilly och är passligt stor/liten. Körsbär är alltid pop! Bagen är en ny inskaffning från Retro deluxe.Först har vi en liten sample på Body shops aloe-dagkräm. Därtill hittar vi MAC Skinfinish natural i nyansen light. En bra produkt som jag tillsatt en pudervippa till så den är lättanvänd on-the-go. Benefits Somekinda Gorgeous är en gammal bundsfavorit, det här är redan mitt andra ex. Påminn mig om att jag ska be min Englandsboende brorsa att fixa en till, den här håller på att ta slut).

Sedan rotar vi vidare och hittar tre Lumeneprodukter; Brynpennan Blond, concealer i nyansen Light Beige och Wild rose-läppstiftet Magic Times. Alla riktigt bra vardagsprodukter, i synnerhet brynpennan. Även alla Lumenestift jag provat har jag varit nöjd med.

Förutom en nagelfil lurar ett trevligt Pin Up Balm i smaken Margarita i bagen, ett Rimmel-gloss och Maybelline-mascaran colossal volum' express. Jag är på jakt efter en ny mascara, den här ska jag bara använda till slut först. Försöker i fortsättningen undvika Maybelline och eventuellt även Rimmel. Kanske det blir Big & Curvy från TBS som får ersätta maybellinemascaran.

Sist men inte minst bär jag på krämparfymen Pacifica Hawaiian Ruby Guava. Sinnet reser till ett soligt paradis bara man sniffar på det, jag ska skriva mer om det på alla vis härliga märket och produkten senare.

Som bonus får ni en BOTD (Batman Of The Day). Här är tassen ren på väg upp för att Mörda Ankan tills Den är Död.Updejt: psst, ni ser en frågelåda nu i vänstra balken, där kan ni ställa eventuella frågor ni grubblat över i år och dar.

8 kommentarer:

SminkJante sa...

Alltid lika roligt att tjuvkika i sminkväskor.

Jag är av en annan sort som aldrig bär med mig något smink. På sin höjd slinker läppglanset eller läppsiftet för dagen ner i väskan.

Kerstin sa...

Ja, tjuvkik är alltid kul! Vilka fin grejer, inte minst necessären!

Jag är stort fan av BOTD:s och hoppas på mer sådana efterhand =)

badbomben sa...

SJ: Visst är det skoj att kika! Ibland räcker det med bara läppstift och puder för mig, men oftast gillar jag att ha med mig nåt skoj i bagen. (Också praktiskt om man försover sig och vill toucha upp litet på bussen;))

Kerstin: Det dyker definitivt upp mera BOTD:s, han är så gärna med:D Necessären var btw förmånlig också, skulle den ha gått för 39 spänn. Kompakt och söt, det gillas!

Kajalpennan sa...

Gillar också att kika i andras sminkväskor. Själv är det enda jag bär med mig i beautyväg en handfull (eller två) med läppglans samt handkräm.
I övrigt ungefär varenda sorts värktablett man kan köpa på apoteket och annat smått och gått

Sminkan sa...

Åh, vad surt... Inga bilder kommer fram för mig och jag vill så se Batman och ankan.... Nå, jag får väl kika in igen snart och hoppas på bättre tur. :D

badbomben sa...

Kohlis: Ja, värktabletter har jag också i alla dess former, vill aldrig vara där utan värkmeducin då det är "rönnbärstider" ;)

Sminkan: Jag har själv märkt samma nu på kvällen, vet inte vad det beror på, hoppas att det löser sig snart så du får se Batu & Ankan!;)

Sminkan sa...

Så söt han är! Påminner en del om vår Putin, men det är klart, svarta katter kan ju påminna en del om varandra på bild.

Värktabletter av olika slag och en dagkräm från ACO och ett läppstift är vad som ligger i min necessär. Jag är så torftig... Och "näsdukar" av hushållspapper.

Badbomben sa...

Sminkan: PUTIN!!!! <3 Jag vill se mer bilder av Putin!

Jag kör också ofta litet hushållspapper i väskan. Nu skickade dock en kompis åt mig en riktigt kawaii näsduksförpackning så jag känner mig ganska banzai då jag kråplar efter en sån från min bag:)