Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 30 mars 2010

Nattens beautymardröm & Bonus-BOTDJag ligger mittiallt på ett ytterst freudianskt och spartanskt behandlingsbord. Två kvinnor ska tydligen tatuera mina ögonbryn, det var ju kul att veta såhär on short notice. Behandlingen börjar med att jag känner en ilande smärta vid högra brynbenet: den ena kvinnan bryter av underliggande benstruktur(!?) "för att bättre komma åt". Märk väl, ingen anestesi eller smärtstillande för den här ytterst nödvändiga och angenäma proceduren, jag tycks ha kommit in på en sovjetsalong anno domini 1972.

Damerna målar riktiga dragqueenbågar ända upp till pannan, "det måste göras så för annars misslyckas det" och säger högt till varandra "det här ser alltid så konstigt ut då man börjar". OCH JAG BARA LIGGER DÄR! HJÄLP! De utför "bjuutibehandlingen" till slut och släpper in folk i salongen då jag är vanvettigt trött av allt tatueringssurrande. Den första personen som kommer in är min chockade svärfar(!) och jag både skäms och är arg på stackars honom; varför måste han tränga sig på i min förnedrande fåfänghetsmoment som gått helt åt fanders?Pust vad skönt det var att vakna av att mjuka Batman kom och kurrade bredvid ansiktet, phew! Inget bättre än att få klia och klappa en nattvarm katt då man just blivit behandlad av två östtyska/sovjetiska/ambolandia-kosmetologer från helvetet.
Har ni haft skräckskönhetsdrömmar? Berätta gärna i kommentarerna!

(WTF-Munch lånad, Batman egen produktion)

9 kommentarer:

SaintBella sa...

Haha, stackars dig!

Badbomben sa...

Saintbella: Tycker jag med! Åh vad jag är tacksam över att ingen tatuerat mej i fejset mitt i natten!:D

Veronica sa...

lol Underbart hemskt! Jag har drömt att jag fått diverse nya tatueringar inpräntade men inte nya ögonbryn. Annars är en klassiker att jag biter ihop och alla tänder går i kras- mycket olustigt.

badbomben sa...

Veronica: Ajajaj det där med tänderna! Inget vidare nej :D

Ninni sa...

Men fy vilken vidrig dröm!

Kerstin sa...

Hjälp, vilken läskig dröm!

badbomben sa...

Ninni: Hoppas den inte kommer åter :D

Kerstin: Värsta av allt är att jag bara låg där, tackade och tog emot :D Voj jesus.

Sminkan sa...

Batman är söt som socker!

Hemsk dröm... Jag är glad att jag inte kan skryta med något liknande!

badbomben sa...

Sminkan: :¤ från oss! Du skulle se vilken diabetesrulle han nu är, han är rund, så rund och ena svarta tassen har han ute ur "rullen".