Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 3 mars 2010

Youtube och dess gunkguristorJag älskar youtube. Jag klarar mig utan tv hur länge som helst men om nån försöker norpa min juutuub så vässer jag klorna, öppnar min osigaste och rundaste verbala skattekista och går bärsärk.

En av orsakerna är alla de härliga makeupvideona. Jag beställer på hur många som helst och bunkrar mig nästan dagligen på sofflocket med en kopp kaffe och en seml..smörgås och ser på t.ex. MissChievious eller Pixiwoo. *Älska, älska, älska*

Tänkte visa er en tjej som jag tycker är himla kul. Hon är inte den största gurun out there men hon är jävligt skojig. Inte den klassiska pinkygirlytouchyfeely flickan som väljer nude och brunt och twittrar om OMG Juicycouture LOL utan hon löper vilt med pigmenten, är tomboyish och moshar med sitt rapunzelhår. I Give you, the Pink Lady J:

4 kommentarer:

Basteth sa...

Oj, här händer det grejer! vårfint i bloggen!

Badbomben sa...

Basteth: Litet vårpiffningsförsök ;)

Emma P sa...

Det var ganska kul faktiskt. Kul att du är igång igen Badis.

badbomben sa...

Emma P: Puss på thunderstruck-Emma! (eller är det så som viva la diva-skuggan heter? Tänker på dig iaf. Den mörkblå, gnistrande saken alltså;D)