Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 18 januari 2009

NOTD: Anytime Purple PassionHar varit en usel bloggerska under den gångna veckan och har inte ens hunnit delta i Sminkusinas strålande regnbågstemavecka. Orsaken är i att jag både arbetar fulla arbetsveckor och försöker plugga samtidigt så det blir inte så många notd:s och eotd:s och smaskiga tvålporrisar som man hinner publicera. Men helt för att visa att jag lever så publicerar jag en notd på en läcker liten discontinued-raritet som jag nyligen fann i en outletbutik, nämligen Anytime # 16, "Purple passion", eller på ugriska: "Pinkin himo" ("Lusta för pink", tihi!)

Anytime var ju Lumenes lillasyster som slutade existera förra året och som reinkarnerades istället som Natural Code. Omvandlingen har medfört en hel del mumsiga lack och skuggor till NC men jag saknar den småflicksspralliga, viva la diva-aktiga grannheten som jag hittade hos Anytimegunket.Det är detta lack ett praktexempel på: en vibrerande, kall och läcker pink som frambringar den värsta 80-tals nostalgin ever, den får mig att tänka på viewmasters, drinkar med paraplyer och tomtebloss och mina första barbiedockor. Supersnyggt och besläktat med bland annat O.P.I Kinky in Helsinki och Sinful colors FuchsiaPurple även om syskonen drar mer mot fuchsialila.

Purple Passion visar att ett pinkfärgat nagellack kan vara allt annat än diskret och ursäktande. Med andra ord ett ypperligt lack för morgondagens jobbmöte!;D

9 kommentarer:

Marie sa...

Hoppas allt går bra, du behöver inte känna att du har något ansvar inför dina läsare. Jag prenumererar såklart på din blogg och läser så fort något nytt dyker upp!
Kram på dig!

linda sa...

Härlig nyans!! Åh hoppas det går bra på nya jobbet och vad duktig du är som pluggar samtidigt :o) Vi väntar på dig och blir glada så fort de kommer ett badisinlägg :o) Men ta allt i den takt du känner att du vill och kan. Kram

Anonym sa...

Den där godingen hittade hem till mig i somras. Det är verkligen en tjusig färg. Jag saknar också Anytime, har faktiskt inte ännu testat något från Natural Code, något speciellt du kan rekommendera?

Hoppas du har det bra på nya jobbet. Det är väldigt tufft att studera samtidigt, imponerande. :)

inthemake sa...

Ohhh det ser ursnyggt ut :p

Ruby Shy sa...

Oooh så porrigt underbart härlig rosa färg...*Dregel*

Badbomben sa...

Marie: Vad du är rar! Allr går nog bra men äsch att man inte kan få en bloggtimme till per dygn;D

Linda: Lilla fyrinnae-ekorren där, kramis! Hoppas på att hinna delta i Sminkusens & Rouaas naturtemavecka!

Kajsa K: Åh, var hittade du din? Jag hittade min i Penkola i st Karins:)
Jag gillar NC:s nagellack, billiga och kort, litet småbullig pensel för darr-dagar;D Men anytime var nåt det!

Inthemake: Visst är det en snuskigt syndig pinkis?;D

Ruby shy: Nå, nå, nu får jag torka upp efter dina salivutsöndringar!:D Exakt så som du säger! Riktigt Ron jeremy!

Anonym sa...

Hittade min på Citymarket, eller var det Seppälä i Jakobstad. Det var i alla fall utförsäljning av Anytime.

Aha, tack för tipset! Nagellacken har jag kikat på sådär smått, finns en del fina färger. :)

Sanna sa...

riktigt snyggt!

Badbomben sa...

Kajsa K: Utförsäljningarna var riktigt bra på sina ställen, just nagellackshögarna rotade jag i;)

Sanna: Tack, tack!:)