Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 11 januari 2009

The nuthead Badis i ett nötskal.


Nu blir det litet off-topic men hittade ett skojigt test hos BeautyRoxx, tycker att allt stämmer förutom det där med tystlåten. Jag kan nog ibland bli en liten snäcka men oftast är jag med oralöppningen på relativt vid gavel!:D

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

2 kommentarer:

glamqueen sa...

yes! jag kan kommentera nu!
det låter ju som du, fastän jag egentligen inte känner dig så är det ju precis så man föreställer sig Badis!
själv gillade jag förnuft och lokig för mycket för att bli kallad idealist, och så rekommenderades jag bla att bli biolog. hm, jag är långt ifrån biolog..

linda sa...

Intessant sånt här, skribent är verkligen ngt jag tycker du ska satsa på, fast det är du ju iof redan :o)