Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 15 september 2008

Anonym gunkoholic, jag?

Ja,dit borde jag kuskas, till AA för gunkoholics. Idag bröt jag nämligen mot min shoppingcelibat. Fy, Badis, fy! Att jag inte skäms!

Hur hände det, jag som är så
extremt viljestark när det gäller gunkavhållsamhet? Jo, jag hade en oskyldig, liten strapats i Sokos (tänk ugrisk Åhlens) före jag skulle gå på en föreläsning. Sen började jag peta på grejer. Ni vet, gunktafsa. Snuskhummra sig på Gosh-liners, dutta på sig litet Curious och så. Helt oskuldsfullt, utan baktankar.

Men sen.
Kom det en Tant. Tanten i vitt var en Melvita- ovh Themiskonsulent och hade sådär lugnande, vansinnigt ljusblå ögon och hon började utöva suggestionskrafter på mig med fraser som ren naturkosmetik, priser i kosmetik-oscarsgala.... det avgörande ordet var chokladansiktsmask. Jag föll för den. Lämpligt nog doftar den syndigt gott. Nu får ni arkebusera mig. Be gentle, errare Badbombium est. Jag ska ta mig i kragen efter det här, jag lovar!

P.s. Idag har jag fått post:) Sminkan hade fixat en sann julafton åt mig, denna härliga översteprästinna av ögonglamour! Bildbevis blir det imorgon!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ei jumankeikka, sä oot hassu! :D

- Den rabiata trombocyten

Badbomben sa...

Trombo: Kiitti, morkkis paino ku mä oon luvannu olla hamstraamat saippuoi sun muit herkkui marraskuun alkuun asti. Tuli vähän ripittäytymisolo.

Tulin tovi sit hulast, kotimatkal sattu ja tapahtu, kerron ens kerral. Hali!

aja beautyblogger sa...

Men, har du inte fått katt-post från sverige ännu? :-)Kraaaam

Badbomben sa...

Aja: kan det vara så att det var för tjockt för inkastet? har nämligen avi på bordet också? Var det en tjock bondkatt?;D Jag ska med lappen till posten imorgon, spänningen stiger!

Johanna sa...

Jag skulle också fallit för en chokladansiktmask! Och att fela är..Badbombigt? Haha :)

Badbomben sa...

Johanna: Tack för stödet! Det doftar riktigt som de sju dödssynderna! Ljuvligt sätt att begå brott på:D

Sminkan sa...

Haha! Jag tycker det är okej att du syndar om du sedan skriver inlägg som detta! Nu kommer jag fnissa hela vägen till jobbet och alla andra morgontrötta resenärer på bussen kommer att hyssja åt mig och hytta med fingrarna! :D

inthemake sa...

Åh men det är bara att kliva upp på hästen igen ;) du vet väl att man bara blir starkare?? ;)

Tina sa...

Hahaha vad rolig du är!
Själv får jag nog sätta lås på gunk-kontot efter min hudlotion för 290 kr!!!!

SminkJante sa...

Härligt att du vågar erkänna det:) Hoppas du är nöjd med grejorna.

Linda sa...

hihi du e rolig du och har min fulla förståelse, jag hade inte heller kunnat stå emot ;o)

Badbomben sa...

Sminkan: Jag fick behov av en konfessionsmoment med er som litat på mitt celibatlöfte. Borde jag månne bli katolik, snyft:D

Inthmake: Jepp, hoppa på hästen som genast rider till närmaste Kicksbutik! Nejvars, nu är det shoppingstopp igen:)

Tina: Låter tjuslyxigt! Har du ren postat bilder på loionen? Måste surfa till dig och kolla.

SJ: Tack, phew, var litet orolig för vad du och makeupoholic skulle säga då jag syndar:D Gunket doftar himmelskt, tror att den blir bra för hyn också!

Linda: tack för stödet! Hemskt med beroende, eller hur?:D Vilken tur att så många Pret-typaket är på väg att jag inte känner lika stort shoppingbegär.

Therése sa...

haha jag bara älskar ditt skrivsätt! Du beskriver allting så härligt roligt som alltid får mig att flina! Och jag tycker att en chokladansiktsmask låter helt klart värt att göra ett undantag för!

Badbomben sa...

Theése: Tack snälla för dom orden, det värmer! Du är själv så härligt kreativ med färger och dina alfons-åberggrejs!:)