Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 9 september 2008

Pretytemat för vecka 37: höstens kollektioner


Sublim har varit riktigt frågvis på sistone och kommit på många kluriga frågor som Pret-tynätverkarna kan tugga på. Nu gäller frågan höstens kollektioner och vad vi tänker hamstra ur dem?

Som sagt så är undertecknad på shoppingdiet. Men det har inte hindrat mig ifrån att FÖRE shoppingstoppet klicka hem några nagellack från China Glaze Rodeo diva-kollektionen;) Som nämnt i tidigare inlägget har jag även en halloweentrio från Philosophy att se fram emot så jag behöver inte helt leva på den heliga anden under min gunkramadan.
Jag kunde lätt lista en hel massa höstgunk som jag skulle vilja ha om plånboken tillät det: för det första den ljuvliga, morbidsöta gunkboxen som ingår i MUS-höstlooken Whisper. Älskar allt med vampyrer och litet gothrockiga teman även om jag annars är en ganska mjuk tös som även gillar sin lilarosa. Jag måste be julgubben hämta en gunk-kista åt mig för jag tror nog att jag och den härliga dödskalledosan är ämnade för varandra. Även skuggorna från samma kollektion intresserar.

Därtill finns det en bataljon nagellack från andra kollektioner som jag skulle vilja ha. Som tur är faller dock inte Opi:s fransbrödskollektionen mig 100 procentigt i smaken så litet mindre lack att sucka över även om några av baguetten får hjärtat att slå fortare. Misas poisoned passion-kollektion skulle jag inte tacka nej till!

(Whisper-bilden lånad från yhteishyva.fi)

4 kommentarer:

Sanna sa...

"shoppingdiet" haha
visst är det härligt att man inte behöver vara begränsad.
Du, som jag, kan gilla rockigt och flickigt rosa på samma gång!
ingen kan säga att nåt är fel!
Jag kan verkligen ta ut svängarna mer nu än vad jag kunde/vågade förr. awesome huh? :)

Badbomben sa...

Sanna: Jajamänsan, försöker hålla shoppingdieten här. Allra farligast att surfa på andras bloggar då plånboken ej bör öppnas:D

vad roligt att nån annan också är litet tudelad, det är ju dubbelt så roligt på det viset! Jag tycker att det är fantastiskt om man vågar ta ut svängarna mer än vad man gjort förut, det har en dominoeffekt på andra också: ju mer nån vågar desto mer vågar kanske en annan också:) kram på dig!

inthemake sa...

Ohh jag var å kollade in sminkboxen i förra veckan, god damn va snygg den är, stor dessutom...:P till lön blir den nog min ;)

Badbomben sa...

Inthemake: är den stor också! *darrar* Jag har så cravings för den. kan du sen visa bilder på den i massor då du väl hamstrat den? Vill ögonfröjda!;)