Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 25 september 2008

Nu får ni ursäkta Da Bomb men nu kommer det igen en lista.

Jag har fått såna mängder med paket att jag helt enkelt inte hinner med allt, simmar i ljuva gunkisar! Kan inte bestämma mig än vad jag ska börja med så jag bjuder på en liten djupdykning i mitt liv än så länge så ni får nåt att knapra på!

Vad heter du: Carita alias Badis Bombis

Vad för färgs byxor har du just nu? Mörkblå Lee Coopers

Vad åt du senast? Tomatsoppa och vitlöksbröd hos en kompis, därefter drack vi kaffe och åt smörbullar till, mums mums!

Vad lyssnar du på just nu? Jag ser samtidigt på en youtubevideo där en gunkpervertiker av rang går igenom sina smink-kollektioner så jag hör hennes ummande och flummande och ljudet av en massa skramlande pigmentburkar, mascaratuber och lösfrallor:D

Favoritdryck? Kaffe!

Favoritveckodag? Fredag är bästast!

Vilken film såg du senast? Var det månne Cape Fear? Ni vet den totalt överdrivna filmen där Robert de Niro gestaltar en vendettabesatt skurk som hämnas på sin fd-advokat.


Hur bra stämmer horoskop in på dig?

Dåligt, vattumän beskrivs ofta som rationella enstöringar. Dock poängterar man ibland det udda och konstnärliga med vattumän, det tror jag att jag har litet av. Här kommer en typisk akvatisk beskrivning som i mitt fall är total bull_hit:

"Vattumannen är lugn, envis och självständig. Du ger ett seriöst och okonstlat intryck och ligger alltid steget före i din intuition och klara tänkande. Vattumannen vågar gå sin egen väg och tänker alltid i ett längre perspektiv. Du svävar sällan iväg i känslomässiga och överromantiska drömmar. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord".

Favorithobby?

Förutom det som jag antar att är ganska självklart för en Badbomb så tycker jag om att läsa och lyssna på melodisk metallmusik även om det mesta i musikväg gillas.

Vilken hushållsmaskin skulle du vara?

Kaffekokare, helt klart. Jag skulle vara av retromodell, ljusröd och puttra något förskräckligt mycket.

Vilket djur skulle du vara?

Lat, randig bondkatt med gröna ögon.

Vad är du riktigt bra på?

Få folk på gott humör tror jag:)

Vad är du urusel på?

Matematik och orientering.


Ditt bästa/sämsta karaktärsdrag?
Att jag är optimist! Däremot tror jag att även om jag väldigt, väldigt sällan blir arg så är jag nog av den långsinta typen, är sen en riktigt butter backstugusitterska.

Dina bästa skor?


Ett par snygga stövletter som känns som om Farmor Anka velat ha litet mera Dita von Teese-vibbar i sina skodon.


Om du helt fritt fick välja så vilken artist/vilket band skulle du helst vilja se på scenen? (Här spelar inte ens döden roll, om du vill se John Lennon så räknas det också!
)
Sentenced, mitt favoritband som tyvärr begravdes för ungefär ett år sen. Svart humor och sköna, riviga melodier! Those were the days!

5 kommentarer:

Johanna sa...

Åh, listor gillar jag! Kul att läsa :)

Linda sa...

åh va skoj mmed lista, blev full i skratt av frågan- Vad är du urusel på? Mitt svar hade blivit samma ord, matte fick jag tjata mig till godkänt i och när det gäller orintering sprang jag bana nr:1 på varenda orienterings lektion på gympan, satt mig ute på åkern och filosoferade bort tiden istället med en kompis :o)

Badbomben sa...

Johanna: tack, kul att höra! När får vi din lista?;)

Linda: Hihii! Visst är matte från ru_pan? jag hade två metoder under orienteringspärsen: springa hack i hälarna med en kompis som var proffsorienterare eller sen göra fejkhål (vi hade åtminstone hålsystem i kontrollerna) med örhängen ;D

Sminkan sa...

Jag älskar listor!!! Hihi! Vad kul! Vi är urusla på samma saker...

Badbomben sa...

Sminkan: Gör du också listan, vill läsa!:D Matte och orientering, suck och ack och ve...