Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 23 september 2008

Pret-tys veckotema: shoppingmisärer


Fakelashes står för Pret-tys aktuella veckotema: vad har varit årets sämsta beautyköp?

Jag har svårt att pricka in nån viss produkt som skulle ha varit en riktig värsting men mer allmänt brukar såna produkter som kräver en massa arbete vara sådana som en hedonistisk latmask som jag själv glömmer längst bak i badrumsskåpet. Som nån sorts nail-strenghtening-annars bara wannabe-bra för dina keratinplattor-lack som först ska torka förrän du kan lacka med russian navy eller didgeridoo your nails, trist! Vill att skönhetsvård ska vara roligt, färgrannt och dofta gott! Jag kan pyssla i all oändlighet med ansiktsmasker som doftar av choko, paradis och godis och som är skojigt förpackade men några läbbiga vettigheter, njaeeh.

Faktiskt, nu kom jag på en produkt! Det är dock en hygienartikel, inte direkt skönhetsvård men tillräckligt nära för att tas upp här. Triple Dry från apoteket och då just sprayformatet. Roll-on-versionen sköter sitt jobb hyfsat men sprayen gör ditt liv endast sottigt, klottigt och en hel del mer transpirerande och frustrerande. Överhuvudtaget måste jag säga att apoteksprodukter helt enkelt inte är min grej.

Vilken tur att de flesta inköpen varit mer än härliga så orkar man stå ut med shoppingmissarna också:)

3 kommentarer:

Sminkan sa...

Jag vet preciiiiis vad jag ska skriva om. En riktigt usel grej!

Men inte än...

inthemake sa...

Åhh jag tycker temat var jättesvårt, men ska definitivt komma på nått innan helgen är över ;)

Badbomben sa...

Sminkan: haha, en rejäl sågning!:D

Inthemake: Tyckte också det, nån specifik var svår att peka ut. Mitt val blev ju inte direkt gunk men lite ditåt:)