Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 19 september 2008

NOTD: China Glaze: Branding iron


Mitt första Rodeo-diva lack, yay! Tack än en gång YttepyttePygmén för bytet! Det här lacket skulle egentligen kräva foton i solljus för att övertyga er om finesserna med det men idag hann jag inte med det så jag försökte fota med levande ljus i bakgrunden.


Branding iron bjuder på en djupdykning i härligt höstmörka, rödbruna nyanser. I mörkare belysning påminner det om levrat blod och mahogny och vid lunchtid brinner det i olika toner av arabica-kaffe. Underbart höstlack med personlighet! Därtill tror jag att nyansen kan gillas av flera olika individer; både en gothtös kan hitta vinmustiga, syndiga nyanser i det medan en kontorsdam kanske blir tjust av de olika exotiska träslagen hon hittar i sina blänkande naglar.

14 kommentarer:

purity sa...

Åh, ett sånt tjusigt lack! Jag önskar att jag kunde ha en stor lacksamling, just nu känns det så onödigt eftersom jag inte får ha lack på jobbet =(

Badbomben sa...

Purity: Tack!:) Visst är det trist då man blir begränsad av jobbet. Men du har fina skuggor istället!;)

Kajsa sa...

Hur har jag lyckats missa din blogg? Fattar inte det, eftersom jag sett dina kommentarer på många av de bloggar jag läser dagligen.. Jösses jösses, har nu suttit i några timmar och läst igenom heeela din blogg. Kan säga att jag både fått fniss- och skrattattacker, ja jäklar i det!

Förresten; jag älskade dina youtube-klipp! <3

Sminkan sa...

Visst är det fint! Jag minns hu det kändes nä jag målade med det första gången och jag blev kär! Den har så vacker glöd.

Sminkan sa...

Visst är det fint! Jag minns hu det kändes nä jag målade med det första gången och jag blev kär! Den har så vacker glöd.

Kajsa sa...

Jösses... Hur fasen har jag lyckats missa din blogg? Har sett dig kommentera lite varstans på de bloggar jag läser dagligen, men aldrig trampat in här själv för att se vad du var för något.
Nu har jag iaf läst igenom alla sidor under några timmar, har både fått fniss- och skrattattacker så jag fick lite ont i magen!

Hit kommer jag tillbaka.
Förresten; älskade din klipp från Youtube!

CrazyNails sa...

Visst är det ett härligt lack!

Linda sa...

Mycket fin färg och vackert med ljuset i bakgrunden ;o)

Johanna sa...

Åh, jag gillar detta massor! :)

Camilla sa...

Åh vilket fint och höstigt lack. Blir riktigt sugen på att måla mina egna i någon mustig färg nu!

inthemake sa...

Supersnyggt!

Badbomben sa...

Kajsa: Åh vad roligt att du hittat hit och gillar bloggen min! Tack för det!:D Du har ju nästan läst en roman då!

Sminkan: och nu är det dags för ditt Misa-lack!;)

Crazynails: Det är det, höstfint!

Linda: tack ska du ha, litet ljushjälp i mörkret!:)

Johanna: Känns helrätt till årstiden!:)

Camilla: Man känner så för vin- och mossnyanser nu eller hur?:)

Inthemake: Tack söta!

Minimänniskan sa...

Jäklar Badis, så snyggt det är på dig! Såg inte klokt ut på mig, som om jag hade doppat fingrarna i ett chokladbad och sen hade de rostat. Hehe, konstig beskrivning kanske... =)

Hur som helst, jag blev verkligen glad när jag såg det på dig för du är sååå tjusig i det.

Kram (kalli heter det på estniska, jag har ingen koll på finskan)från världens minsta =)

Badbomben sa...

Ökändis: Tack snälla för bytet, utan dig skulle jag inte ha denna übertjusighet! halaus (ugrisk kram) från den mittemellanlånga badisen på 167,4 cm över havsytan;D