Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 4 september 2008

Konsten att muta sig...


...med hjälp av gunk. Jag ska storstäda idag och jag har lovat mig att först sen då lavoaren blänker som en tandrad i hollywood så kan jag löpa amok på gunk. Alltid roligare att städa då man har en oöppnad, överviktig, kaffe- och sötsaksdoftande tvål som väntar på att bli massakrerad. Även nybytta nagellack och en avkopplande ansiktsmask ska hjälpa mig i dagens golvkosmetologiska insatser. Nån annan som delar ut gunkmorötter åt sig då ni åstadkommit nåt vettigt?:)


Som bonus för ni en bild på Pret-tytjusigheter från snälla Ruby Shy: ett halsband, örhängen och oriflamegunk (som mitt hår verkligen gillade, tack!)

Uppdatering: Oj vad det blir svårt att städa idag. Dörrklockan plingade just och två feta pret-tybrev anlände, jeehaa! Jag måste nog öppna breven före jag börjar bona och feja:)

8 kommentarer:

SminkJante sa...

Paket, paket, paket!

Badbomben sa...

SJ: Hallelujah!:D

Linda sa...

wohooo paket :D

Linda sa...

Ja brukar också belöna mig själv efter städning, blir roligare att städa då hihi :P

SantaCarolina sa...

Härligt med massa paket! Och vilket fint halsband!

Beauty Roxx sa...

Mysiga prylar. Prylar <3

Badbomben sa...

Linda: Allra bäst blir belöningen om man har ett glas rödvin också!;) Men tvål är nog the shit för att belöna sig själv och riktigt kunna koppla av.

Santacarolina: Tack tack, jag gillar själv också halsblingblinget!:)

Beautyrox: Volbeatprylar = <3<3 ?;D

Hanna sa...

Oh, vilken bra idé! Jag vill aldrig städa. Sätter mig bara på tvären och låtsas att jag gillar att ha det stökigt och dammigt trots att jag älskar nystädade rum...