Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 29 september 2008

Necessärer

Godmorgon gunkisar! Tänkte visa er mina två favoritbundsförvanter i förvaringsväg:


Först ut är min vardagsnecessär nr 1: en turkos, fjärilsbeprydd och färggrann, ganska stor bag var jag har det sminket jag använder dagligen: Benefit Some kinda gorgeous, Hypnosemascaran, mina favvoläppstift från Revlon och Lumene, ni förstår, gunkgunstlingarna. Den är praktiskt plastig och tål små vattenstänk i duschrummets (korrigerar, BADrummets;)) morgonvillervalla. Köpt på Etola.


Därtill har jag en relativt nyshoppad, liten retronecessär som jag alltid har med mig i min väska. Kul att retrorota då man behöver dutta på litet puder eller läppgunk! Inhandlad för en spottstyver i en liten turistbutik nära Senatstorget i Helsingfors.

Vilka är era favoritnecessärer?

7 kommentarer:

Tina sa...

Just nu känns det som att jag skulle behöva en weekendbag-size neccessär SUCK!
Annars har jag en hård makeupväska för sminket hemma och släpar med mig massa smink gör jag sällan, då får det plats i dragkedjefacket i handväskan. :0)

Badbomben sa...

Tina: Fjärilsbagen är ganska king-size faktiskt! Drömmer också om en hård makeupväska, gärna en riktig verktygslåda eller gunkboxen från MUS whisper-kollektionen, åh vad den är fin!

Sminkan sa...

Jag tror jag måste skaffa en necessär jag med...

Linda sa...

åhhh alldeles underbara båda två!!!!

inthemake sa...

Sååå söta båda två, den med fjärilar var superdupergullig!

Badbomben sa...

Sminkan: Jag har alltid varit van med necessärer, nu suktar jag bara efter gunkboxen från whisper-kollektionen...;)

Linda: Jag blev ganska förtjust då jag shoppade dom, dom var så feminina!:)

Inthemake: Tihi! Fjärilsbagen är stor och grann!:)

mimmi sa...

Jag fotar mina favvisar imorgon så får du se bilder!