Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 26 november 2008

Badis' dag i gunkets tecken.

Idag har jag hamstrat i en riktig turistfälla. Nej, nej, har inte hamstrat några samehattar, fjolliga renlavsstövlar, Suomi-kepsar eller bastumössor av björnmossa, utan jag har invaderat en TvålButik. Mmmm! Min arbetsplats för dagen ligger precis intill denna farliga Bermudas triangel dit jag alltid då och då dras magnetiskt. Där säljs all slags eko- och inhemskt myspysgunk såsom bastudofter, tvål som är gjorda på björk, tranbär, hallon, getmjölk, ni vet. Badis-faktorn är hög och Badis blir hög i butiken, sniffsniff.

Idag blev det mest klappar men jag ville också själv ha ett doftljus som sprider en arom av jul, urgod doft, med noter av kanel, pepparkaka och nejlika!
Nu får ni vara knäpptysta och hålla en hemlis eftersom följande gunk är ämnade som juleklappar:-En väldoftande eurotvål till min bror som är en sann numismatiker

-Jordgubbsgunk till sambon min


-och en mamma-tvål till min mamma:)

2 kommentarer:

Linda sa...

åh härliga ting, sniff sniff ;o)

Badbomben sa...

Linda: Sniff potens tusen! Butiken doftar så gott! ett virrvarr av alla slags tjusiga doftkompotter!