Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 4 november 2008

Tvålpost för tvåladdikten!


Mm, vilket goddoftande paket det damp ner i lådan imorse! Två stycken handgjorda Verdesativa-tvålar från Eco-Logico: en med naturnära, mysig doft av hampa och aloe och även en med en litet mer maskulint förförisk doft av hampa och sandelträd. Sandelträdssensualismen spred sig genast igenom till och med plastemballaget så jag ser verkligen framemot att få löddra med dessa botaniska lödderkakor!

Tvålarna är båda riktigt inredningstacksamma med neutrala, naturliga nyanser som passar in även i en lyxigare badbudoar. Får se hur de beter sig i användning, utseendet och doften vilseleder mig att tro att det skulle vara frågan om dyrare tvålar, även om dessa 100 grams lödderlisor blir dina för 25kr/st.
Närmare och noggrannare recensioner kommer bara jag hunnit skumma med mina nya verdesativor.

9 kommentarer:

Sminkan sa...

Ah, låter härligt! Ser fram emot närmare beskrivning av löddermängd och doftintensitet!

Rm sa...

Tvålarna är verkligen helt underbara! Hoppas du gillar dom; älskar mina. :D

Linda sa...

Mmm tvålar är alltid ljuvligt!! Vet du fisktvålen jag fick av dig har jag inte velat använda för den är så söt så den har legat som badrumsprydnad men häromdagen kunde jag inte hålla mig och åhhhhhhhhh va den luktar så gott! Makalöst vilken god doft, yum yum :o)

inthemake sa...

Älskar maskulina dofter på mig själv, igår gick jag till jobbet i Rochas Man hahaha

Badbomben sa...

Sminkan: Lovar att det blir en riktigt snuskigt löddrig recension sen!

RM: Kommer ihåg att du gillade sandelträdstvålen extra mycket eller hur?

Linda: Vad skoj att du gillade den lilla sushibiten! Saape kan nog sina tvålar. Dom har en annan favvotvål med samma jordgubbsdoft, den är formad som en tårtbit..mums!

Inthemake: Tjusigt gothandrogynt må jag säga!:D

rm sa...

Badis: Ah, påminn mig inte! DEN ÄR UNDERBAR. :D

Badbomben sa...

RM :D

Sofia (nibblah) sa...

ÄLSKAR verkligen Verdesativatvålarna! Löddret är så mysigt och så lämnar de ingen läskig tvålhinna efter sig :) Tror bestämt att jag ska slänga iväg en beställning till jul, alla jag känner ska nog få en sådan här goding i julklapp!

Badbomben sa...

Nibblah: Precis så har jag upplevt dem hittills! Bra klappidé!:)