Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 18 november 2008

Jag har fått paket!


...har en del härligt gunk här som jag inte hunnit blogga om. Idag kom det två alldeles kolossalt underbara paket och jag har även från förut en liten WTC med förföriskt filantropi- och bytesgunk som ni ännu ej beskådat! Nu får ni bestämma, ska jag text- eller videoblogga om dem?

Oberonde av vilket ni vill ha så försöker jag posta gunkkavalkaden ren idag men om plugg- och städinspirationen hugger i Badis får ni bevis imorgon!
(Måste nämligen ta itu med vår bostad som vanligtvis faktiskt brukar vara välstädad men som nu är ett mininagasaki och sen bör undertecknad ein bischen gepluggen till nästa veckors tentor så jag inte bommar alla frågor, blir utsparkad från universitetet och omedelbums hamnar i rännstenen).

(De ytterst smakfulla, blinkande paketen lånade)

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Juuuuutuuuub! :D

SminkJante sa...

Jag vill höra din mysiga röst. Jag vill ha VIDEO!!!!

Marie sa...

Vloggaaaa!

Ida sa...

Hej! Såg att Eleven fått in nya mysiga set med bla badgunk från Aquolina och tänkte genast på dig! Spana in! :) vlogg så klart by the way

Linda sa...

Videoblogg!!!!!!!!!!!!!

inthemake sa...

vlogg såklart!! :)

Badbomben sa...

Kajsa, SJ, Ida, Marie, Linda, Inthemake: Er vilja är min lag! Video nu till ert förfogande!;)