Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 5 november 2008

NOTD: Zoya Anastasia

Utan blixt

Min Zoya-oskuld togs i arla morgonstunden av Anastasia, jag hade aldrig tidigare provat lack från märket. Jag kan lugnt säga att upplevelsen var mycket angenäm, till och med smått euforisk. Och det är ganska mycket sagt i och med att jag som oftast sussar sött har bara sovit två, tre timmar och känner mig som en rattfyllerist utan vare sig ratt, broms eller spakar.

Nåväl, när jag inte mer fick sömn efter klockan 5.15 så bestämde jag mig för nagellackssysselsättning, valde och vrakade mellan lacken och föll för Anastasia. Har de senaste dagarna kännt ett starkt begär efter karelsk romantik, blommiga sjalar, stora örhängen med östliga motiv och ryska tesalonger med puttrande samovarer och bleka, pälsklädda societetsdamer. Anastasia passade som hand i handske med detta trånande efter slavisk mystik.


På bilden har jag två lager av detta lättmålade lack. Färgen är en levande, fin burgundy med stänk av gammelguld. Utsökt elegant, lämpligt tsarinnelikt, inget billigt blingbling utan mer årgångssnofs. Romanovromantik i sin mest elegant utformning!
Tack Rouaa för denna lilla, ryska ädelsten!

Med blixt

10 kommentarer:

Emelie sa...

Den är så vacker, men bilderna gör den inte riktigt rättvis måste jag säga. Den är ännu finare i verkligheten.

Badbomben sa...

Emelie: Det stämmer, har inte riktigt haft pulitzertouchen idag så bilderna är litet si som så.
Men själva lacket är som sagt snyggt!

SminkJante sa...

Ah, busiga badis. Du hann före mig med Anastacia. Jag måste bara handla det.

Marie sa...

Skitsnyggt! Jag har sagt till mig själv att inte skaffa några Zoya-lack eftersom det är så krångligt, men gav jag mig själv tummen upp att handla på ebay när pengarna dyker upp. Har ett par på önskelistan nu, kanske Anastasia får hänga med?

Linda sa...

Åh verkligen vackert lack!! Och sååå fint du fått härinne :o)

Chaosophia sa...

Riktigt läckert lack!

Badbomben sa...

SJ: Klart det lilla grönödga monstret behöver en anastasia;D

Marie: Utan byteshandel med Rouaa skulle det nog ha tagit en stund för mig att fixa ett Zoyalack. Riktigt trevligt att se sin zoyamödom till Anastasia;)

Linda: Tack rara Lindus! Ville få litet retropinuppor hit:)

Chaosophia: Extra fint då solljuset glimtar på det!:)

Marie sa...

Zoyamödom :)
Jag har siktet inställt på Ki, dock...

Sminkan sa...

Det där lacket är ren kärlek! Älskar!!! Så vackert, så föränderligt och dessutom, det håller på naglarna hur länge som helst! Inte för att jag brukar bry mig, men som ett plus i kanten är det nog!

Badbomben sa...

Marie: ;) Ki låter också som ett bra val!

Sminkan: Översteprästinnan has spoken. Word!