Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 12 november 2008

Recension: Philosophy Pumpkin spice muffinNu har jag flera stycken dvärgfilosofer hemma som jag extasgunkar med stup i kvarten, snackar alltså om minibuteljerna som kom i Philosophys Holiday cook book som jag nyligen hamstrade hos Hqhair.

Finns det några andra i läsarkretsen som älskar julen? Jag är en julofil: älskar stämningen, klapparna, planerandet, dofterna av gran, stearinljus och julmat, till och med julstädningen har sina sidor. Om ni påminner om mig i det här fallet så kommer ni att älska Pumpkin spice. Varför det, frågar ni er kanske nu. Jag kan nämligen säga att denna orgiastiska pumpamuffins namnet till trots sist och slutligen inte får en att tänka på pumpor, jack-o-lanterns och halloween utan Julen och det med stort J. Då jag borrar in mina näskaviteter i denna gunkis så stiger det upp en härlig doft av risgrynsgröt som precis blivit överröst med en riklig socker- och kanelkaskad. Utsökt och så oerhört mysig doft som för tankarna till riktigt pittoreska jennynyströmvyer!
Och enligt Sephora skall just denna doft även väcka litet annorlunda känslor också, doften fungerar nämligen som ett afrodisiakum...

Som jag konstaterat tidigare är Philosophys 3-in-1-produkter allra klockrenast som duschgeler. De utgör även riktigt mysiga shampoon som dock lämpar sig bäst för obehandlat hår. I bubbelbadet lämnar de dock litet att önska, ingalunda gällande doften utan bubblorna, de kunde bli fler och mer uthålliga.

För hela holidaysetet med 6 st minis får du pröjsa ca 30 euro/300kr och för en fullsize pumpkin spice ca 16, 5 euro/165kr

Slutsats: übermysig doftupplevelse för alla kärlekskranka jultomtar!


Betyg: 4,5/5 Eximia


(Bilden lånad)

5 kommentarer:

aja beautyblogger sa...

Åhhh jag älskar också julen!!! :-)

SminkJante sa...

Vill ha!!!!

Badbomben sa...

Aja: Min absoluta favoritfest! Familjen, ljusen, klappar, julshopping, grandoft, pepparkakor...kissorna har alltid lika spännande då granen bärs in;)

SJ: Förstår dig! Den är myyysig!

Linda sa...

Åh älskar också julmys, det är en sån härlig stämning hela advent. Och glögg mums *längtar*! Denna skulle man kanske ta och shoppa på sig :P

Badbomben sa...

Linda: Glögg! Ljus...myspys! Adventstiden är härlig!