Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 6 november 2008

Pret-tytema: allroundprodukt

Vitalisvikomtessan Sminkan undrar över våra allt-i-allo-gunkisar. Jag fick fundera en god stund före jag kom på att jag har nån allroundprodukt. Associerar oftast allroundgunk med nån slags karlsons tapetklister som kanske är ok för hälarna men inget jag vill smeta in i mitt delikata ansikte som skulle revoltera med uralbergsaktiga pelargoner. Vi kan lugnt säga att jag inte är den som blir helhorny på att tafsa på E. Ardens 8 hour cream. Varför köpa en produkt då man mister glädjen av att shoppa flerfaldigt?;D

Anyways, nu till en allroundgunkis som ändå gillas och som bor i min Whispernecessär, nämligen Badger Balm Tangerine Breeze Lip & Body balm. Nu använder jag den oerhört sällan till något annat än läppvård men den skall vara bra även som lindrande after-shavegunk och som vårdande allt-i-allo för torra partier. Kunde tänka mig att fixera ögonbrynen med den faktiskt, konsistensen är tillräckligt fast och inte lika geggigt som exempelvis vaselin. Och jösses, varför har jag inte tänkt på att använda det på nagelbanden, det måste jag börja med!

Tangerine Breeze innehåller bland annat bivax, organisk olivolja och all slags eteriska oljor. Jag tycker att doften kunde eventuellt vara en ännu mer påtagbar mandarinkompott men där finns nog ändå en angenäm, mjuk citruston. Gunket är otroligt drygt vilket också syns i det relativt höga priset. Burken både gillas och ogillas: den är ibland litet svåröppnad men vem kan motstå den ursöta, lilla grävlingen som knådar sitt guldgunk på plåtburken? Oemotståndlig liten lurvis!

Pris för 20 gr: ca 5euro/50kr


Vitsord: 4/5 Stark Magna cum laude

(Bilden lånad)

6 kommentarer:

Ika sa...

Vad söt och bra den verkar! Var har du fått tag på den där?

Badbomben sa...

Ika: Jag vet inte om de finns nånstans i Hesa, min är köpt i England på Boots. Den är gosig!:)

Catarina sa...

Va rolig du är! Jag har också den men såg inte förrän nu att bävern "knådar sitt guldgunk" hehe! ;)

Sminkan sa...

Jag är inte så såld på Badgers Balm-produkter. Tycker burken är hopplös och så blir man kladdig. Nej, Vitalis är min grej! Heja Finland!

Kajsa Kavat sa...

Ohlala vilket bombnedslag din blogg blivit - nu även till utseendet! ;) Har helt missat det under min bloggfrånvaro.
Blir lite mer nyfiken på Badgerbalm nu också. Har haft den i mina lackerade nypor men än har det inte blivit något inköp.

Badbomben sa...

Catarina: Jag älskar den lilla som knådar och storgunkar! <3!

Vitalisvikomtessan: Förstår vad du menar, burken är ibland så svår att öppna men jag kan inte låta bli att älska den för det.
psst. Måste tipsa vita korset om att de har en ambassadör i Sverige!

Kajsa K: Tack snälla! Har du annars sett den till salu i Finland?