Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 17 november 2008

Bjooti utmanar: Make my monday!

Bjooti har dragit igång med med en utmaningskategori, Make my Monday, klart jag hakar på! Den första frågan lyder: Vilka tre skönhetsprodukter kommer vara viktigast för dig denna vinter?

Förutom att uppleva den visuella världen uppmuntrar jag gärna mina näskaviteter till små dofteskapader. Därför ingår följande doftande trio i Badis' survivalkit för vintern:


-Philosophy: The Holiday cookbook. För en badmössa som mig är detta lilla gunkbibliotek en verklig njutningskälla: vad sägs om 3-in-1-gunkisar med doft av pepparkaka, kanelbullar och varm choklad? Nån annan som får en metafysisk gunkutlösning? Jag tänkte väl det!


-The Body Shop Vanilla spice shimmer lotion. En ljuvlig lotion som doftar av julvanilj med noter av pepparkaka och som ger din hy ett vackert, diskret skimmer. Perfekt återfuktande blingblinggunk till lillajulsfesten!

-Även om jag är en jultomte av rang så kan jag ibland sakna sommarvärmen, att bada i havet, tvätta mattor på bryggan, blommor och fjärilar, uteserveringar.. Då placebosemestrar jag med Organix Nourishing coconut milk shampoo & balsam. Underbar mjuk doft som får mig att tänka på hawaii, piña colada, södernresor och solvarm hy! Gunkeskapism som heter duga!

(Bilderna lånande)

5 kommentarer:

Linda sa...

Åh vanilla spice, yum yum yum!!

Badbomben sa...

Linda: Amen! Skönt blingbling och mums vilken kryddigt mjuk doft!

Des sa...

"Metafysisk gunkutlösning"...haha, så jävla klockrent. :D

Anonym sa...

Vilken utmärkt idé och härlig inspiration! Ska försöka hänga med nästa måndag. :)
Inhandlade själv badgunket Deep Sleep från TBS igår. Tyckte det var dags för lite mera mys i badet.

Minimänniskan sa...

Den här veckan har jag varit så trött att jag knappt kan öppna ögonen. Tänk om man hade haft ett badkar, då hade jag köpt ALLT från LUSHs julkollektion, tagit ledigt resten av veckan och lagt mig i badet. Ahhhhhhhh!