Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 8 november 2008

Recension: Oriflame Optimals Comfort Cleansing MousseMin favoritform av ansiktsrengöring har alltid varit mousse. Känner att en kladdig emulsion inte gör min hud ren och geler, även om jag gillar flera, kan vara för uttorkande i synnerhet under vinterhalvåret. Jag har tidigare använt alltifrån Biotherms och Lidls till Loreals Happyderm-skummisar för ansiktsrengöring men efter att ha hittat Oriflames gigantiskt gosiga mousse byter jag aldrig mer ut denna fluffigt gräddiga rengöring.

Jag har blandhy men denna mousse som egentligen är ämnad för normal till torr hy funkar perfekt för mig: den rengör men på ett milt och mjukt sätt men efterlämnar ändå ingen som helst fet hinna. Moussen doftar gott och fräscht och känns litet myslyxig, som att tvätta sig med fluffiga lambi-moln.
Huden känns efteråt både babylen och ren, litet så att man blir tafssugen på sina egna kinder.

Pumpmodellen känns hygienisk och praktisk och det är alltid extra skoj att pumpalänsa ens ansiktsrengöring, nog är det helt annat med en hoot-hoot-pumpning än en strittande tub. Produkten känns också relativt dryg för att vara i mousseform. Ifall Oriflame skulle dra bort den här pärlan ur sortimentet, ja då stiger Badis på barridakerna!

Pris ca 100 kr/10 euro för 150 ml

Betyg: 5/5 Klockren laudatur

(Bilden lånad)

7 kommentarer:

Marie sa...

Kära badbomb, vad tycker du om Oriflames grejer överlag? Blir ibland suktad av kolleger som säljer men tänker "bah..!" men jag vet ju inget om kvaliteten!

Sminkan sa...

Jag har aldrig provat Oriflame. Aldrig sett det överhuvud taget.

Och nu tackar jag ordentligt för Avivir moussen. Den ade kommit på min semester och sen glömde jag skriva och säga tack. TACK! Gullebomben min!

Beauty Roxx sa...

Vad bra att du hittat nåt som funkar. Själv är jag skeptiskt mot oriflame och skum med för den delen. Det är sant det du säger om rengöringsgeler, men har man baconfet hy (som jag) gör det inget att de är lite uttorkande :D

inthemake sa...

Jag har aldrig provat Oriflame, men har ett barndomsminne tillsammans med märket då min mormor sålde det hihi...;)

Badbomben sa...

Marie: Det är mitt favvomärke av alla dom här avon & c:o iaf. Klart att kvaliteten varierar litet men jag har gillat så gott som allt, tycker att pris/kvalitet är bra!:)

Sminkan: Varsågod snällisen och vad bra att den kommer i användingen då jag i synnerhet vintertid fortsätter med succéstoryn "den rödblonda orangutangen...";)

BR: baconfet...<3! Jag har diggat mycket från oriflame, tycker också om att prassla med broschyrerna.

Inthemake: Vad rart! Gunk-tupperware!

Anonym sa...

Var sjutton får man tag på Oriflame, är det fortfarande skönhetspartyn som gäller?

Badbomben sa...

Kajsa K: Jag har fått beställt via mamma som har en bekant som säljer oriflame, det är väl bara att ringa till Oriflame, kolla på oriflame.fi!:)