Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 5 november 2008

Shoppingbegäret kryper fram på de mest oväntade ställen...


..som på apotek. Nu vet jag inte hurudana sephora-apotek det finns i Sveariket nuförtiden men här i Ugrilandia brukar apoteken vanligtvis inte ha en massa Essielack(!) som stoltserar mittemellan plåstren och pillren.


Jag tycker oftast inte om apotekssmink, finner det färglöst och trist och ordentligt sömnframkallande. Men nu tänkte jag ju inte komma ut ur det dj_vla apotekskrället, jag blev hopplöst shoppingsugen! Jag tycker det här var under all kritik av farmaceuterna. Inte kan man sätta gunkoholics på prov sådär ex tempore, utan förvarning. Om jag VET att jag är på väg till Kicks har jag ren föreberett mig med mantran du-behöver-inte-längre-ett-trettonde-hallonlack men på apoteken brukar jag vanligtvis bara bli sugen på salmiak, nu fanns där movers and shakers, essiesmoothies..drool....

Hutlöst slag under bältet detta, tycker Badis. Dessutom var priserna också hutlösa, 14 euro/ca 140kr för de stora lacken, dock fanns det kit med 4 små lack för nåt i stil med 25euro/250kr för saligheten. Nästa gång sätter jag skyddslappar för ögonen.
I och för sig är det nog värt ett hattlyft att apoteket verkligen fattat det här med människans själsliv och hur man bejakar livsglädjen, få sätt funkar lika bra som ett nytt, blänkande lack!

(Bilderna lånade)

11 kommentarer:

Marie sa...

Essie på Apoteket? Finland rockar!

Badbomben sa...

Marie: Jag blev helt paff på apoteket, "wtf..?!". Men på ett positivt vis:D Synd bara att priserna ska vara så hujsiga.

Chaosophia sa...

Bah! Lyxiga Finland! Eller Tur-Finland kanske..? Hutlösa priser dock, så jag rekommenderar förstås att bara gå och titta, vrida och klämma på produkterna där och sedan beställa från internet som har bra mycket vettigare priser att erbjuda. :D

Marie sa...

Absolut, särskilt om man jämför med Head2Toe eller 8ty8!

Ida sa...

VA?! värsta lyxet, perfekt att kunna grnaska irl å sen slänga iväg en beställning från H2T. Förresten, jag gillar nya designen!! Mucho mycket! Känns som att den passar dig :)

Sminkan sa...

Wow! Så lyckliga är inte vi, tack och lov, för då skulle min sista förnuftets utpost gå förlorad. Jag älskar apoteket redan som det är och lyckas ofta med orgier av gunkshopping, men tack och lov inga nagellack! inte än.

RM sa...

Roligt, men dyrt~ :)

Linda sa...

Va finns Essie på apoteket? Wow!!

inthemake sa...

Ah Apoteket är snart lika kul som sminkavdelningen på HM...farligt!!

Badbomben sa...

Chaosophia: Precis! Väldigt praktiskt att få tfsa på apoteket och klicka hem via internet!:)

Ida: Det var nog en riktigt häpnadsväckande apoteksresa det! och tackar!

Sminkan: hahaa!:D Jag har ibland köpt nåt apoteksgunk men det är inte riktigt min kopp av te. (föredrar ju kaffe)

RM: Exakt!:D

Linda: Tydligen i Hesas centrum ja! Ganska roligt eller hur?

Inthemake: Sen när dom tar in OPI så är det kört!

Sofia (nibblah) sa...

Oh, jag blir SÅ avundsjuk. Och lättad. Samtidigt :P