Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 11 november 2008

Purrnau!

Detta inlägg är dedikerat till Aja som i likhet med mig avgudar katter! Eftersom det här är en gunkblogg så tänker jag inte spekulera huruvida Whiskas' kommande vårkollektion satsar på havets delikatesser eller vilt- och oxkött utan istället bjuda på en topp-fem-lista på skönhetsprodukter som inspirerats av dessa vackra, mystiska (ibland litet mysigt småtrinda) lejonsläktingar.Varför inte dippa sig i en tjusig badkompott av hallon, choklad och mynta? Det kan du göra med Chick of the sea bath crystals från Cat Cosmetics, märk väl den störtsköna förpackningen!


Samma märke bjuder på en überlyxig kabuki som säger sig vara en riktig rolls royce bland kabukiborstar, kanske den är lika sammetslen som svansen på Bastet?


Meow cosmetics har mineralsminket du ska använda för att förtolla dig till en felint förförande sex kitten! Checka bland annat in ögonskuggorna Shoplifting, Grand larceny och Sex object!


Spatsera på den röda mattan med klorna vässta och röda av Essies Catwalk!
Till sist: Sydney Love har den mest bedårande sminkväskan för allt det ovannämnda kissemissgunket!

(Bilderna lånade)

6 kommentarer:

aja beautyblogger sa...

Åhhh vad härligt! :) Vilket roligt inlägg!! Och dedikerat till mig? Tack ! :-D KramKram!

inthemake sa...

hihihi ah du är för rolig...ursöta prylar ;)

Linda sa...

Catwalk lacket ser urtjusigt ut!!

Badbomben sa...

Aja: Tänkte på dig och Bondis som bräckar på sofflocket!:)

Inthemake: tihi, prrnauuuu!

Linda: Det är så du, så rött och fint!

CrazyNails sa...

Me löve too!!!

Badbomben sa...

Crazynails: Vi är två isf!:D