Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 11 november 2008

Da capo!


Oki, jag blev utmanad en gång till av Therese, nu får ni veta ännu mer om mig, denna gång utmanar jag ingen utan kommer bara med 7 sanningar gällande mig själv.


1. Jag kan tala med heliumröst utan helium.


2. Jag har just nu läckra OPI: Have you seen my limo på klorna men måste snart ta bort det eftersom jag imorgon inte kan ha lack för jobbrollens skull. (Måste gå igenom som en 1920-tals lärarinna, inga smaskiga limousinlack då nej...;D)


3. Jag är urkass på a) orientering, b) stöta kula c) ekvationer, kan inte lösa den simplaste ekvationen och d) att fråga en gång till om jag inte fattat nåt under ett litet mer officiellt telefonsamtal, till typ FPA/nån annan skrämmande instans. Korkade jag tackar alltid snällt och fortsätter googla efter svar eller måste sist och slutligen ringa upp på nytt.


4) Jag är inte helt kass på a) att teckna, b) sjunga, c) vissla och d) tappa bort mig i en främmande stad.


5. Jag är uppväxt med en nästan animistisk världssyn. Min mammas släkt har sen urminnestider berättat för oss att varenda en skalbagge är på väg till biblioteket, mjölkbutiken eller nåt annat sympatiskt. (Aldrig till typ strippklubbar eller systembolaget, hmm?) I varje fall har det påverkat oss till den mån att:
a) jag har försökt samla en pafflåda full med paddor som jag ville ta hem som husdjur, att jag än idag räddar varje nyckelpiga eller tordyvel om de tappat bort sig eller trillat upp och ner
b) att min bror som liten sov brevid ett fiskhuvud då han tyckte så synd om stackars gösen som vi åt upp (ända tills mamma hivade gösjäveln i roskisen;D)
c) min kusin ertappades gråtande på natten då han oroade sig för vad "maskens barn nu säger då jag använde deras mamma som lockbete för att få napp?"


6. Jag är 167, 4 cm lång
. Väldigt mittemellan, inte kort men heller inte lång.

7. Förutom metallmusik känner jag extra starkt för filmmusik.

7 kommentarer:

Marie sa...

Mycket roligt att läsa! Du verkar ha en mycket trevlig personlighet :)

Linda sa...

Åh vet du jag är precis likadan med djur, flyttar på sniglar och skalbaggar när de är i vägen och när jag va liten försäkte jag rädda skadade fjärliar genom att lägga dem på bomull och så satte jag ett sånt där parasoll som man får i glasstrutar ovanpå så de skulle ha de vackert när de låg där..
Hade även snigelbo men alla rymde och klättrade på väggarna, mamma blev inte så glad :P

Chaosophia sa...

Hurra för ännu mer information om dig! Tycker det är så kul att läsa, och gillar dig bara mer och mer för varje ord du knappar ner. :)

Marina sa...

Hå hå, man sitter här och småfnissar när man läser om dig, du är underbar!

Johanna sa...

Det är bara kul att få veta mer om dig! :)

Badbomben sa...

Marie: Tack och kram på dig!:)

Linda: Parasoll till fjärilarna!<3 Vad rart av dig! Vi är visst likadana hoppetossor med sånt här!

Chaosophia: Vad snällt sagt! Tack för de fina orden!

Marina: ;D Bra om läsningen bjuder på litet fnissning! Tack!

Johanna: Ibland tycker jag att jag kommer med för många listor, verkar väl litet egotrippigt men jag tycker själv så bra om att läsa såna här hos er så därför bjuder jag litet på mig själv. Tack!:)

Therese sa...

Haha! Det borde ju vara upp till bevis med heliumrösten tycker jag! ;)
Och akta skalbaggarna! ;)