Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 20 november 2008

Kaneltvål...mumma!


Allas vår MacMadicken RQ postade nyss ett inlägg om Thann & Harnn. Jag kan dela med mig en liten verbal symfoni över en av deras tjusiga produkter som får min inre jultomte att myspysa av vintrig dofteufori!

Jag har en Thann Harnn-butik farligt nära mig. Just det, en tvålpervo som jag bor kritiskt nära dem och jag älskar att alltid då och då gå på en liten avsniffare till deras shop som är stilrent vacker och spatrevlig, litet zenmysig. Om dalai lama har dolda gunkfantasier så hamstrar han säkert hos T&H.Förra gången norpade jag med mig en alldeles fantastisk liten löddrare: Cinnamon Soap. Den doftar så gott av barndomsjul så det förslår! Kryddigt mjuk kaneltvål som just nu känns så helrätt då adventstiden närmar sig. Det finns tydliga skillnader i doftstyrkan emellan tvålarna eftersom de är handgjorda; om ni som jag föredrar en orgiastisk kanelbouquet så var inte rädd för att hamstra den litet mörkare tvålen i korgen, antagligen gömmer den den bästa kanelbomben!

(Bilderna lånade bl.a härifrån)

psst. Glöm inte videobloggen, skrolla neråt!;D

14 kommentarer:

Ika sa...

Oooooh, kaneltvål!! *habegär* Älskar kanel! Vad kostar de där tvålarna?

Badbomben sa...

Fikus: De var kring 4-5 euro. Doftar såååå gott!

Tina sa...

svar: Taack!! ;0)
Åh kaneltvål! Låter underbart. Synd bara att sambon är "allergisk" mot just kaneldoft. Jag får aldrig njuta av denna juliga doft. :0/

Johanna sa...

Mums vad gott det låter! :)

Sminkan sa...

Kaneltvål! åååååååh! Det måste jag skaffa vid tillfälle!

Badbomben sa...

Tina: Äsch då! Kanske du kan ha nån liten bit av nåt kanelgunk nånstans där bara du kan sniffa på det?:)

Johanna: Nästan så man vill äta det. Nu måste jag koka gröt så jag får äta kanel tror jag:)

Sminkan: Absolut! vallfärda till T&H och låt de där näskaviteterna uppleva pur njutning!

Ika sa...

Det vore underbart ifall man kunde få be om den besvärligheten att du kanske kunde handla en tvål åt mej? Betalar i så fall naturligtvis in på ditt konto ersättning för tvål + porto.

Linda sa...

Kaneltvål åhhhhhhhhhh!!! Jag älskar kanel, på fil, på gröt, på yoghurt, på fruktsallad,i paj mums!!

Anonym sa...

Mistä toi sun kuva on? Onks fb:ssä joku ohjelma jolla noita voi tehdä? Ku yhdellä Heikillä siellä on tosi paljon saman tyyppinen, niinku hänen näkönen samal taval ku toi on sun näkönen. Mäki haluun kokeilla! :)

-Trombo

Anonym sa...

Hehe, av kommentarerna att dömma är jag inte den enda som är överförtjust i doften av kanel. :D Kaneltvål låter ju alldeles fantastiskt.

Anonym sa...

P.S. L'occitane finns numera i Åbo. Inget stort sortiment men ändå! Det går framåt här i stan. :)

Bad sa...

Ika: Jag ska hamstra ett Fikus-ex av den och posta!:)

Linda: Lilla kanelbullen där!:D

Tromppari: ootas nyt, mist se taas oli..http://www.faceyourmanga.it/welcome.htm tuolt se oli! Citylehdes oli vinkki btw!

Kajsa: Kanel är MUMS! Åbo har alltid varit en kulturstad! Har inte ännu heller bongat aquolina här, och det kalar man hufvudstad, pyttsan;D

Sanna sa...

Åååh! Jag som är kanelknarkare! låter underbart!

Badbomben sa...

Sanna: kanelknarkare, underbart ord!<3