Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 21 november 2008

Minitips för lacknördarna!

Då jag tidigare idag huttrade vid busshållplatsen (ordentligt kallt i Finland nu, brr!) gick jag in i närmaste kiosk för at mörda litet minuter. Började en sedvanlig tafsning av gunkblaskorna och bongade då nyaste brittiska Glamour som just nu pröjsar en flaska Nails inc-lack i sambandet av ett lösnummerinköp. Nyanserna är South Molton Street, Tate, Piccadilly Circus och Victoria.

Jag var stolt över det faktum att jag hoppade över erbjudandet. Ändå sitter jag för tillfället och funderar om jag ändå borde ha hamstrat ett lack. Om ni frågar Badis så var den körsbärsröda, Victoria, den porrigaste nyansen irl.

8 kommentarer:

Linda sa...

Den körsbärsröda, mmm!!

mimmi sa...

Jag har ett Nails inc-lack som jag gillar skarpt så jag skulle inte hoppat över det! Fick man med det med tidningen alltså, inget beställar-tjafs? Måste kollas upp!

Badbomben sa...

Linda: Tänkte idag på dig då jag i tidningen såg en burlesquetös med körsbärstatuering!:)

Mimmi: Inget beställningstjafs, den är med i plastemballaget till tidningen! Gunka på! Kanske du övertalade mig också;)

Johanna sa...

Åh, tack för tipset! :)

MrsTepes sa...

Åh det måste jag ju kolla på så fort som möjligt! :O Undrar just hur länge det är kvar på hyllorna... *funderar*

Emelie sa...

Jag löste det genom att köpa 4 tidningar. Så jag är lycklig ägare av ett lack i varje nyans.

Badbomben sa...

Johanna: No problemo, my fellow gunkmate!

MrsTepes: Jag hittade ett ex igår iaf, hamstrade victoria!:)

Emelie: oerhört duktigt jobbat!;D

Ika sa...

Tack för tipset! :) Jag inhandlade det mörkaste lacket. Trist att alla är krämlack, gillar egentligen inte såna. Men mörka krämlack är mer förlåtna iaf, eftersom man kan ha dem som bas under nåt skirt skimrigt lack :)