Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 7 november 2008

Trumvirvel...gårdagens paket & NOTD!


Underbara Lucky skickar alltid så fina paket, igår var det parfymbyte på agendan. Jag fick adoptera hennes Rare gold från Avon vars flaska har de mest tjusiga vintagevibbarna, beskåda denna klassiska feminitet på butelj, korken med solfjädermotivet och det guldgula elixiret! Doftar gott gör den också, jag har sniffat på mig hela gårdagen och idag då jag sprutat några gulddroppar på armleden. Därtill gömde hon med en riktig Badisaccessoar, ser ni den här prinsessfluffiga lilla badblomman? Fluff-fluff! Tack Lyckotrollet för ännu ett überfint byte!Sist men inte minst, Badis in association with Ebay proudly presents,
ladies and gentlemen, I give you OPI: Kinky in helsinki! Det mest suveräna fuchsialacket som någonsin skapats och vilket namn, redan det gör lacket otroligt åtråvärt i mina ögon. Kan inte sluta stirra på mina klor som nu är målade med detta alldeles fantastiska, åttiotalsvibbiga lack!

Kan berätta för er att hennes väg hem till mig var inte helt smärtfri. Första KiH anlände nog, men i tusen miljader bitar endast omgiven av mina fuchsiafärgade fingrar och ett moln av stark lacklukt. Det kändes som om jag sett det sixtinska kapellet bli bombat, helgerån maximum! Men tack och lov hade jag betalt den lilla försäkringen och den pålitliga försäljarn Sparkling Nails skickade mig genast ett nytt ex av denna raritet. My own, my preciousssss!7 kommentarer:

Tina sa...

Sjuuukt snyggt! Och vilket namn därtill haha.
Gaah du ger mig alltid sånt ha-begär när du beskriver ditt nya gunk. ;0)
Jättefin ny design oxå!

Sminkan sa...

Härligt att du äntligen har en flaska! Borde finnas i varje Helsingforsflickas badrumsskåp! ;D
Jag älskar mitt!!

beautyroxx sa...

Vilket fantastiskt namn! Snyggt var det också.

Linda sa...

Härligt med en ny parfym och lacket är såå tjusigt!!

Sofia (nibblah) sa...

Åh, grattis till ett lack som verkar vara helt fantastiskt! Åh, jag vill bara se mer av det! Dags att söka igenom hela internet med ljus och lykta tror jag bestämt, mina finska rötter KRÄVER det (och inte alls det att jag som du är en sucker för en viss färg eller så *visslar*)

Badbomben sa...

Tina: Tack, min pinuppa påminner visst litet om din? Rödhätta ska de va!;D

Sminkan: Amen! Den är oerhört snygg! Namnet ger de mest tjusiga, slaviska max mosley-vibbarna...;D

BR: Precis! Tack!:)

Linda: Båda är såna som man vill ha framme, färgen på kinky är så sjupfuchsiafin och parfymflaskan gillar jag då den är litet gammaldags:)

Badbomben sa...

Sofia/Nibblah: Om man har finska rötter bör man skaffa detta lack, det är annars frågan om majestätsbrott!:D Köp den på ebay från sparkling nails!