Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 6 oktober 2008

En koffeinsugen, snarkig Badis som dessvärre besökt Kroppsbutiken.Såhär extremt snarkig är jag just nu. Skulle helst vilja tappa ett bad med min nya Deep Sleep bath milk och sen ta en eftermiddagslur men måste ännu till stan. Javisst ja, den gosiga badmjölken var ett Otillåtet Impulsköp nu under shoppingstoppet (öhöm ja sen var det visst en lömsk kokostvål och en satsumaduschgel som också kröp in i bagen, anyway, hups bygones;D) Det ver dessutom min kompis som skrattande drog mig in i Body shop-butiken så jag är totalt oskyldigt till det som sedan hände.

Dagens beautysaldo är i varje fall som följande:

+Jag fick underbara paket av Ruby Shy och RQ! Kram på er båda! Foton kommer senare!
- under en föreläsning bröt jag ena nageln så den är alldeles löjligt kastrerad bland sina långa syskon. Äsch. Dessutom gör det ont att ha en riktigt kort nagel.

Det här är antagligen mitt mest svamlande inlägg nånsin. Nästa inlägg ska ha riktig ORDNUNG muss SEIN, struktur och disciplin, jag lovar:D Men tyvärr inga notds på några dagar då den förbannade keratinplattan gav upp kontraktet.

7 kommentarer:

Sminkan sa...

oj, vad tråkigt att bryta nageln... Jag väntar på att min ska växa ut men det går sakta, sakta...

Linda sa...

Åh jag gillar dina inlägg vare sig de är svammel eller struktur, blir alltid på bra humör ;o) Så sööt och sömnig kisse, vet hur den känner sig zzzzz!! Paket är postat med Lasson ;o)

Badbomben sa...

Sminkan: Det är riktigt trist, man vill inte riktigt lacka heller då det känns som om pärlorna inte kommer till sin rätta. Finns det anabola för naglar mån tro?;)

Linda: Du är en gullenos du Lindus! Ditt paket startade också färden idag! Sen borde det anlända ett annat paket under de kommande dagarna;)

rocketqueen sa...

Puss puss, kram kram! :D

Badbomben sa...

Raketfurstinnan: Pusskramis tillbaka!:)

CrazyNails sa...

Åååååhhh vilken söt kisse!!

Badbomben sa...

Crazynails: Visst är hon rar?