Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 11 oktober 2008

Gunk-kuriosa lördagen till äraNu blir det ganska random men tänkte att jag skulle lista 3 sanningar om mig gällande gunkvanor. Enjoy!


1. Många av er vet vid det här laget att jag älskar att kika in i folks badrumsskåp. (Alltså jag går ändå inte in i bekantas skåp och gojsrotar på riktigt ;D) Jag upplevde en sann eufori då när Pret-ty hade veckotemat "visa upp era badrumsskåp". Jag har svårt att sätta fingret på precis vad det är som jag finner så extatiskt men det är nog nån form av gunkvoyerism vi snackar här. Tycker att det är extra skoj att se lite udda grejs, tänk nån glitterskugga som är köpt på Sunny Beach anno domini 1987 som ligger kvar i nåns badrumsskåp bland alla Cult of cherryn och Jelly pong pongs. Det är nåt väldigt avslöjande i folks gunkvanor och det allra mysigaste är när nån videobloggar om sina små smink- och beautypärlor.
Här är mitt tidigare försök att tillfredställa alla likasinnade gunkvoyerer om nån av er missat förvaringsinlägget, se upp för eventuell reumatism under titten.

2. Jag heter ju Badbomben här i blogguniversumet. Ibland har jag så svårt att välja hur jag ska upphöja min badstund till en riktig akvatisk gunkextravangza så då och då händer det att jag hivar i både badkulor, badskum och kanske nån extra krydda i karet. Kanske inte det allra vettigaste men nog litet kul ibland:D

3. Jag har haft både slingat, mahognyrött, blont (allt från gyllene till riktigt platina) och kolsvart hår. Nu har jag i kanske fyra, fem års tid haft håret riktigt au naturelle på alla vis och så tror jag att jag kommer att fortsätta resten av livet. Ni kan tänka hurudan utväxt det blir på en person med naturligt rött (rödblont) hår som färgar det korpsvart, riktigt så det glänste i blå skatnyanser. Ganska så Skalle-Per. Därtill hade jag ett hiskeligt jobb med att hålla mina ljusa ögonbryn up-to-date till min tonårs-Morticia-look.


Så, det var litet gunktrivia! Ni får gärna haka på frågetrion i kommentarerna eller på era bloggar.


(Tvålfotot har jag norpat nånstans på nätet)

7 kommentarer:

Sanna sa...

:D
Bilden är ju helt underbar! hoho!

Tina sa...

Den där bilden personifierar ju dig på pricken. Du borde lägga in den i din header! :0)

Alla har vi våra fetischer och det är väl bara hygieniskt att din råkar vara tvål och badgunk! ;0)

Sminkan sa...

Jag känner igen det där. Hade också svårt at thejda mig vid en badprodukt. Klart det ska vara salt, skum, olja och gärna någon liten kula med!

Linda sa...

Härlig bild, passar dig såå bra!! Har också som dig gått igenom måånga hårfärger, men har nu nog bestämt att brunsvart is my cup of tea :D

Badbomben sa...

Sanna: Ganska stor tvålinvasion eller hur?:D Tycker om bilden jag med!

Tina: Hihi, kanske jag gör det ifall jag får det fixat! Ja jag har nog en av de lättare fetischerna!

Sminkan: Absolut!:D p.s. Postar lakritsen imorgon!

Linda: Ser du att där finns en gunghästtvål också?!:D Du klär superbra i brunsvart!
h. rödtottis

Sofia (nibblah) sa...

Haha, det där med horribel utväxt känner jag igen. Envisades med att vara svarthårig i säkert fem år :D När jag hade varit extra dålig på att färga undrade folk om jag brukade raka bort hår i benan! (Jag umgicks mycket med synthare, så det hade inte varit SÅ udda ändå, tro det eller ej :P) Dessutom hade jag inte kommit på tanken att ens fylla i ögonbrynen! Säkerligen en ljuvlig syn...

Badbomben sa...

Nibblah: Ja, visst är det något så estetiskt med riktigt ordentlig utväxt!:D