Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 3 oktober 2008

NOTD: OPI: A rose at dawn, broke by noon


Jag har så länge suktat efter det här högglansiga, romantiska lacket som får mig att tänka på förälskelse, terosor och bulliga pioner i gamla herrgårdsträdgårdar. Ifall man som jag gillar sin rosa så kommer man att se världen genom ljusrosa linser efter att ha lackat med denna perfekta rosa som ligger i gränslandet mellan gammelrosa och olika nyanser av apotekarrosor.

Det här är en ung flickas lack, nyutsprungen och ljuv, jag tycker att den också skulle vara en utsökt bröllopsnyans. Alldeles härlig och romantisk. Märker ni att denna ros förfört mig helt och hållet?

11 kommentarer:

Sminkan sa...

Jag märker absolut hur förförd du är, och det med rätta. Den passar dig perfekt!

marinamake sa...

Det är ju en jättefin rosa färg! Skulle önska att jag passade bättre i rosa än vad jag gör, men jag blir alldeles skär i rosa om du förstår vad jag menar ;-)

*~SL sa...

nätti ja syksyinen kynsilakka sävy!:)

Linda sa...

Åh vilken ljuv nyans, jag blir inte ofta jätteupphetsad av rosa lack, men när jag väl blir det så blir det rejält ;) Förstår dig..

inthemake sa...

Ohh den är ju n badisros i stora frma, helt & hållet du! superfin..

CrazyNails sa...

Jätte fint!!!

Badbomben sa...

Sminkan: Det är som du när du hittar ett duochromt bagglack som dessutom heter nåt härligt kryptiskt! Visst är det underbart då ens egen och lackets personlighet matchar!

Marinamake: En del rosa lack gör det åt mig med men om de är ens litet kalla så går det fint! Hoppas du hittar din rosa:)

*~SL: Kiitos, tää upposi kympillä!:D

Linda: Jag har också vissa rosan som jag förblir likgiltig för, det får inte bli för mcyket rosan på en gång heller men den här är så underbar!:)

Inthemake: tack gullet! Den här känns min, namnam!

Crazynails: Min mest orgasmiga rosa, definitivt!:D

Sanna sa...

det ser fantastiskt ut på dig

Badbomben sa...

Sanna: Tack! Idag kryddade jag den med silverglitter för att förlänga manikyren, helt ok men inte lika snyggt som au naturelle!

rocketqueen sa...

Helt amazing! Jag är kär!

Badbomben sa...

RQ: Visst är den alldeles makalöst fin?!