Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 18 oktober 2008

Indigodrömmar!

El- och indigoblå nyanser är gudomligt vackra! Vet inte om det är min ugriska sida som lyfter extra mycket på huvet i kväll och drömmer om alla tänkbara nyanser av safir, ryskt tsarblått, navy- och koboltblått och även vackra, mer lila toner av lupin och clematis. Jag har alltid haft ett extra gott öga till den här typens nyanser och märker ofta att jag i en sminkbutik står och dreglar brevid disken för blålila nyanser.

Nu är jag extra sugen på följande blåa lacktrio:


Zoya: Indigo: Som en mörk midvinterhimmel, så utsökt och vacker!


O.P.I: Blue my mind: En aristokratisk smurf i lackformat, wow!


Star Gazer stötte jag på först nu då jag fick insipration till denna blåa kavalkad. Denna Midnight Blue påminner till modellen om de gamla, nostalgiska H&M-lacken och är till färgen en ljuvligt kompromisslös elblå.

Vilken nyans faller ni lättast för? Nu har jag "blåttat" min indigofetisch, nu är det er tur att bekänna färg!


(Indigopärlorna & den blå tippan lånade)

7 kommentarer:

Sminkan sa...

Jag har Indigo och Blue my Mind... :D

Karusell sa...

Jag är en sucker för lila, grönt och turkost. Kan inte hålla fingrarna i styr när jag ser de färgerna på div. sminknödvändigheter. Men särskilt grönt triggar någonting hos mig rent allmänt, så mycket som möjligt i min närhet får vara grönt; ögonskuggor, väggar, väskor, ja...

Linda sa...

Jag faller ofta för turkosa blågröna havsnyanser, dras till dem som en mangnét och alla nyanser av rött, helst mörkrött med dragning åt lila! Lila överlag är en färg jag är väldigt förtjust i, även mörkblått och grönt..åh jag gillar många färger jag :D Silver och guld också åhh!!

Badbomben sa...

Sminkan: Du din rackarunge!:D Du har de perfekta blå nagellacken och jag har tass-badkar:D

Karusell: Grönt är nog så apsnyggt också! Såg just en bil som jag tänkte hade den perfekta, levande gröna nyansen och började genast drömma om gröna bagglack...

Linda: Samma här, är nog allätare men vissa färger är extra hotta. Rött är nog så tjusigt, alltid! Röda naglar blir aldrig fel, heller inte läppar. Nude är bara aldrig lika sött som en körsbärsmun;)

Sminkan sa...

Tack för den! Nu är jag nere på jorde igen... ;D

Ska lacka med Indigo nu, bara för att du fick mig sugen...

Sofia (nibblah) sa...

Jag kan inte hålla mig borta från något som är rosa, särskilt inte knallrosa. Skulle nog drunkna i rosa grejer om jag fick allt jag ville ha ;) Förutom rosa är det turkost som gäller, och nu på senare tid också faktiskt just blått. Har köpt några Dependlack för att prova först, rosa och turkos har hittills varit de enda färgerna jag står ut med i längden.

Sitter just nu med nylackade Liquid Leathernaglar. Som jag självklart förstörde med guld-/rödglitter. Tänkte "WIIE, eldeffekt". Så nu sitter jag här och suktar efter nya rosa lack istället...

Badbomben sa...

Sminkan: Om vi vore grannar skulle jag hela tiden komma och norpa din indigo och så skulle jag bereda dig ett bad med chokodoft och lakrits och chianti brevid;)

Nibblah: Ah, förstår! Har du OPI:s a rose at dawn, broke by noon? Har en notd på den nånstans litet tidigare. Det är den perfekta rosan! Grannare och mer romantiskt än babyrosa, som en pion!

Depend är så bra då man kan satsa på nåt litet tokigare i färgskalan och komma undan med en liten peng:)