Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 28 oktober 2008

Snåljåpshåpping


Idag blev det litet budgetinköp så här i gunkväg. Gästade Sokos Emotion i förhoppningen om att hitta några nya, magnetiska loreal-lack men icke sa nicke så det blidde litet Våt & Vild istället.

Nu ska vi få se hur denna kabuki kommer att bete sig. Har varit litet smygavis på alla som har en tjusig, liten kabukiborste som stoltserar på samtligas gunkpiedestaler så jag tänkte att javilloxåha. Kanske det blev ett snedköp men kanske den visar sig vara det bästa i gunkväg nånsin. Tvivar alldeles aningens men litet skepticism har väl aldrig stört nån från att glädjeshoppa?

Sen tog jag även ett litet säkrare kort, ett nagelstärkande lack som också borde funka som baslack. Mitt baslack från Depend håller på att ta slut så jag behövde en ny och tänkte att jag lika väl kan prova en annan budgetvariant som dessutom skulle ge liitet oomph och schwarzenegger till keratinplattorna.

11 kommentarer:

aja beautyblogger sa...

Gunk på väg till Finland!!:-D

KramKram

rouaa sa...

ohlala... shopping i alla dess former (nästan) är kul! :)

Du... vet du om ni har B2M hos MAC i Finland? Hörde det :p

Badbomben sa...

Aja: Katt-Aja = <3! Roligt!:D

Rouaa: Jag var just och uträttade litet detektivjobb på ett finskt gunkforum, jepp, det lär vara så. Här hos oss lär man kunna få ett läppstift, inte gloss eller skugga. Var det nåt speciellt som lilla Scheherazade funderade på? :)

Linda sa...

Kulig shopping gör en glad, måste ta och skaffa en Kabuki till jag med, bra att ha en i väskan och en i skåpet.. hoppas att din är bra nu!! Man blir alltid lite lycklig när budget köp visar sig vara kalas!!

Marina sa...

Ohh jag går också och smygdrömmer om en kabukiborste... men undrar samtidigt om jag verkligen behöver en. Berätta gärna om din gör underverk, så kanske jag kan överväga att skaffa en oxå. Om inte för annat, så för nöjet att få shoppa lite!

Anonym sa...

http://www.blocket.se/vi/18794745.htm?ca=14_k&last=1

inthemake sa...

Åh jag vill me shoppa :P

SminkJante sa...

Shopping är alltid roligt:)

rouaa sa...

Badis jag tänkte bara att OM du orkade så får du mer än gärna B2M det jag har :p och ja klart att du kan få ett av läppstiften då eller så! Eller du kanske vill ha något annat i utbyte? ska jag PMa detta?

:*

Beauty Roxx sa...

Hoppas kabukin fungerar bra!

Badbomben sa...

Linda: Litet sträv är den men finishen blir nog snygg! Måste skaffa en litet poshare kabuki men som reskabuki tror jag den här funkar okidoki;)

Marina: Som jag sade till Lindus ovan så känns den litet morrhårig men jag diggar den nog litet grann ändå:) Den är ganska söt och pudret var skojigt att fixa med den.

Inthemake: Shoppa nånting skoj imorgon! Nån fin skugga!

SJ: det är nog så! Nästan allt är skoj att hamstra!

Rouaa: Som sagt så gick det bra med depottat gunk också så let them come hither and I will b2m them;)

Beautyroxx: Den känns inte mac precis men den har viss spänst och fiilis som jag ändå diggar:)