Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 26 oktober 2008

Recension: Rimmel vinyl stars mirror shine lipgloss


Pret-tys gemensamma månadstema gäller nu lippies. Jag har valt att satsa mina hieroglyfer till en betraktelse kring Rimmel Vinyl Stars Mirror Shine Lipgloss.

Mitt ex kommer i nyansen "Hot rock" som i tuben är ett underbart, småglittrigt hallonpotpourri till läppgunk. På läpparna är den inte fullt lika läckert frostbärig utan bjuder på litet mer diskreta labialer vilket är en liten besvikelse för en hallonpervertiker som mig. Ändå gillar jag gunkisen i och med att jag kan kleta på glosset även i bussen, i värsta fall även utan spegel i och med att det inte blir några skarpa konturer utan mer "lagom" på alla vis. Perfekt till jobbet och plugget men inte till discorytmer eller en In Flames-konsert. Då ska du grunda med ett kallrött stift och sen först stryka på Hot Rock för att ge skäl för gunknamnet.


(Jag på sommarjobbet med vinyl stars på läpparna)

Smaken och doften är helt ok, litet citruksgodisaktigt mysläbbig. Konsistensen är mjuk och inte så kletig vilket jag gillar. Jag föredrar att toucha up mitt gloss hellre än skapar den horribla droppstensgrott-effekten (Fake lashes lanserade detta magnifika uttryck) då undertecknad öppnar sin orala kavitet för att smutta på litet rödvin eller kaffe:)

10 kommentarer:

Beauty Roxx sa...

"hallonpervertiker" haha

Marina sa...

Hi hi hi... jag skrattar gott varje gång jag läser här, jag skulle läsa din blogg oavsett vad du skrev om, du har ett sånt underbart uttryckssätt!!

Fakelashes sa...

haha du är så härlig! :D

Linda sa...

Härlig recension av dig, dessa gloss gillar ja också, de doftar så gott!!

RM sa...

Ser ut som en finfin produkt. :)

Badbomben sa...

Beautyroxx, Marina, Fakelashes, Lindus och RM: Tack för era snälla kommentarer, roligt om ni diggade och har skoj då ni läser:) Kram från Da Bomb

inthemake sa...

Ahh jag kanske måste köpa detta eftersom jag ska på In Flames på lördag?? hahaha

Sminkan sa...

Läckert! Rimmel har jag inte testat.

Badbomben sa...

Inthemake: Jag var också nästan på väg igår på in flames-keikka men konsertplatsen var litet blah:D Nästa konsert blir nog Motörhead 8D

Tycker du ska köra din halloweenlook på konserten!

Sminkan: Tack ska du ha! Tycker Rimmel kan en del annat än lack också. Skojigt, billigt och oftast bra:)

徵信社 sa...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
謝謝你的文章分享,請你有空到我

參觀,Thanks