Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 7 oktober 2008

Gunk-kavalkad!


Hihi, här ser ni en liten övärld med gunk! Jag ligger litet efter i att publicera alla byten, paket och andra tjusförsändelser som droppat in men nu bjuder jag på en liten, utvald gunkorgie.

Här är byten/klappar från Rocketqueen, Makemyday, Bettieli, Jackie Daniels och sist men inte minst min gosiga mamma. Den stora fluffiga puderpenseln, art deco-aktiga scarfen och concealern kommer från snälla mamma, Makemyday skickade en massa härliga grejs såsom The Body Shops ortopediska pepparmintgunk och en del glammiga skuggor och prover, finaste RQ skickade mig bland annat en underbar Pai-dagkräm och Linda försåg mig med ett tjusigt, brunglammigt Max Factor-lack plus annat ljuvligt doftagott såsom prov på en tjusig skrubb. Jackie D och jag bytte lack så att jag fick till exempel den romantiska Blushingham Palace från OPI. Därtill gömde hon med en tester på Rosine Rose d'amour, vad lyxigt det blir att sniffa och prova den! Kram på er alla underbarisar!


Javisst ja, sen lurar och kurar där också en China Glaze Flying Dragon som jag hade det vinnande budet på i en nätauktion. Den fick dess värre fortsätta sitt nomadliv i och med att jag inte blev riktigt du med konsistensen, kan inte med skrovliga lack. Gillar en blank, slät finish och det är svårt att åstadkomma med den i och för sig vackert glimmande, lila draken.
Hann ändå plåta en snabbisnotd före hon sändes till en förhoppningsvis mer förtjust ny Pret-tyit-ägarinna:)
7 kommentarer:

SminkJante sa...

Jädrans amalia vilken paketorgie!

inthemake sa...

Holy lord va grejer...lacket är ursnyggt, synd på konsistensen :(

inthemake sa...

Holy lord va grejer...lacket är ursnyggt, synd på konsistensen :(

Johanna sa...

Vilken lycka det där måste vara! Och hoppas att du får användning av de saker jag skickade :)

Badbomben sa...

SJ: En ganska så orgiastisk backanal!:D

Inthemake: Färgen är dunderfin men men..tur att coconut kiss är ännu läckrare!:)

Johanna: Pure bliss! Och det kommer jag sannerligen att ha, en del är ren provat eller slutgunkat!:D Tack!

Linda sa...

Ojoj va med härlighetet!!

Badbomben sa...

Linda: En del jo;D Och du utökar alltid på mina samlingar du med!