Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 21 oktober 2008

Paketorgie vol 123


Nu har jag så många opublicerade, förtida, både bytta och inköpta juleklappar som inte hunnit passera förbi era näthinnor så nu drar vi en bildkavalkad med samtliga gunkisar. Det kan vara att nåt paket inte kommer med eftersom min hjärnkapacitet kanske inte kommer ihåg alla paket så här på rak arm men jag gör ett försök:


Först det paketet som anlände idag från snälla Emelie: Isadora Spellbound black och det coola Essencelacket #15 party on plus en tjusigt illgrön gunkis från Viva la Diva. Tack Emelie!


Beställning från HQhair: Jelly Pong Pongisarna Lip sorbet blood orange, love rouge bogart & bacall plus dynamic duo pink cadillac, Philosophys holiday cook book som ren används för fulla muggar plus det tjusiga bytet med Annica J: Mac-skugga och mumsig lippie, tack för bytet!

Klassfoto på allt nedannämnda kommer här:


Sedan följer ett skojigt byte med Mimmi: ett härligt Mavala-lack och en princesspink bonusgåva från MAD, tack Mimmi Pigg!

RQ hade förutom själva bytet, UDPP, gömt med bland annat ett urhärligt, kamelontigt, lilasilvrigt Revlonlack. Tack snälla Linn!


Sminkan sände mig det härliga Mystical Grape-lacket som får mig att tänka på kalla himlakroppar ala Neptunus och M. Night Shyamalan-filmer, ibland härligt bisarrt vilka vibbar man kan få av ett lack! Tack Sminky!


Evelina och jag gjorde ett byte vilket innebar att jag adopterade Versaces testersize av Bright Crystal. Tack för bytet!


Nu är jag helt säker på att jag alzheimrat nåt byte men jag återkommer då de små grå funkar igen:) Oj, nu räckte det med att jag såg ner på mina naglar, ChG Coral star har jag ju också bytt till mig med Natalie! Bäst att jag kollar i nagellacksför(s)varet så ser jag vilka som är nya...*tassar till lacknecessären* Javisst, sen har jag också fått vackra Lasso my heart av snälla Linda, ett häftigt blått Minerslack av Ingebølla, flera lacktjusigheter av Ruby shy, bland annat Loreal Laquiresist Pourpre. Tack tjejerna! :¤

Pust, nu tror jag det var allt! Ni kan ana just hur tokig vår postiljon nuförtiden tycker att jag är....

6 kommentarer:

Linda sa...

Härlig hög, funderar på en HQHair beställning ja mé när lönen kommer :D

Sublim sa...

Helvete, vad du byter till dig smarriga saker då! Jag missar alltid allt som är nåt att ha för mig. Bara att gratulera! (Fast nagellacken kan du få behålla.;))

mimmi sa...

Mimmi pigg, den har jag aldrig hört förr. Eller jo. ;)
Härlig skörd som vanligt!

inthemake sa...

ojojoj vilken laddning ;)

Badbomben sa...

Linda: Ska du beställa philosophygunk? Eller smink? Nyfiken!:D

Sublim: Ljuvlig kommentar!:D Jag snokar där hela tiden och svarar nuförtiden av halva postens (Itellas) bnp tror jag;)

Mimmi: Skördetröska = moi?;)

Inledning: Ett ganska representabelt batteri med gunk tror jag. Fyra paket till imorse...;D

rocketqueen sa...

Puss på dig! :D Tror Revlondonnan kommer trivas ypperligt hos dig!