Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 10 oktober 2008

Med viss risk för tautologiska vibbar: Stopp på stoppet!

Nämligen köpstoppet. Nu har jag gett mig och det med glädje, shoppinghimlen är igen öppen, min dekadenta konsumenthighway till både helvetet och paradiset!:D Nej men det är nog bra att ibland reflektera över ens shoppingmönster och att man ibland kan låta bli en viss skugga även om den har just den där mossgrönguldiga nyansen som fattas i sminkboxen. Men nu får det vara nog.

Vill ni veta vad jag hamstrat nu sen då? Javisst, det vet jag att ni vill! Jag inledde slutet på denna gunkramadan genom litet nätshopping igår. HQhair hade tagit in Philosophys kokbok, just den där ljuvligheten som Bjooti tutat om. Gissa om jag klickade iväg en beställning?! Hallå, småflaskor på såna mysiga gunkperversioner som red velvet cake, gingerbread och double rich hot cocoa! Multipla orgasmer helt enkelt! Sen tipsade snälla Motownjunk på Pret-ty om att HqHair hade en del Jelly Pong Pongisar till salu för ynka en pund per gunkis. Jag nappade på Lip sorbet blood orange, Love rouge Bogart & Bacall plus Dynamic duo pink cadillac. Mina första JPP:n, faktiskt, spännande!

Därtill har jag idag unnat mig en ny helgedom från Make Up Store. Många av er kommer säkert ihåg att jag suktat efter dödskallekistan från Whisper-kollektionen. Jag brast ut ett "åh, nej" till biträdet då hon sade att hon alldeles nyss sålt det sista exet. (&%&%&%% shoppingstopp!) I och för sig kändes den nog ganska dyr men om jag sett den live så tror jag att jag inte kunnat leva utan den mera. Men: jag började leta efter nåt annat viskningsskoj och fastnade vid en Whisper-bag i svart med gothkors, härliga fack och gömställen och krumelurer och fananamma. Jag shoppade den och ska snart börja fylla på den med diverse läckerbitar. Jag lovar att foton kommer genast då jag fått min kamera tillbaka!Snälla MUS-biträdet gav mig ännu den aktuella MUS-tidningen så nu har jag en tjock gunkbibel att ta med mig i badkaret ikväll! Jag satt och bläddrade i den med förtjusning ren i bussen och jag är nästan säker på att några trodde jag hetsläste en vuxenblaska med s&m-vibbar: en del promobilder från just Whisperkollektionen är ju relativt kinky;D

(Bilderna lånade från HQhair och Yhteishyvä)

8 kommentarer:

Ika sa...

Oooh, den där Philosophys kokbok skulle hemskt gärna få bo i mitt badrum också! Damn då jag inte har eget kreditkort! :/ Hur kinkiga frågor ställde de dej när du ansökte om ett? En kompis fick inte nåt kort förrän han fått fast anställning, och om de verkligen är så kinkiga lär jag inte få nåt förrän jag är typ 40 :/ *pessimist*
Lite kuriosa ang MUS-tidningen, en på mitt jobb har en dotter som är fotograf i Sthlm, och hon lär ska ha fotat en del av bilderna till den här tidningen! :) Vet inte vilka bilder eftersom jag inte sett tidningen.

Badbomben sa...

Fikus: Du har pm!

Vad roligt att veta att det finns en link mellan en som du vet och mus-fotona!:D De är skitsnygga, alla!

Josephine sa...

Grattis till att du klarade stoppet! Skulle aldrig klara det tyvärr, men får testa någon gång =)

Härlig shopping, lite sugen på att se bilderna på kistan, trevlig helg!

Pixelpig sa...

Hej du, din rapptungade ugrier!

Jag läser din blogg med den yttersta förtjusning nästan dagligen och nu känner jag att jag måste bryta min tystnad ty mina ögon har skådat din graal (dvs smink-boxen från MUS) och jag kan säga med högsta säkerhet: Den är inte så fin som den ser ut! Även jag trodde att jag verkligen behövde denna gunk-behållare, men efter att ha ryckt i stäng-tamparna som passar dåligt, upptäckt den otroligt opraktiska syntet-sammets-inredningen och noterat en allmän billighetskänsla säger jag: Tackom och lovum för köpstopp, där sparade du dig en redig slant!

Badbomben sa...

Josephine: Först var stoppet meningen att räcka ända tills början av november men jag tog litet tjuvstartslut;D Jag har ren packat whisperbagen med goodies, den är ett kap må jag säga!

Pixelgrisen: Hihi! Tack att du berättade det min lilla sveasugga! Jag måste säga att jag nästan glömt bort kistan då den här bagen är såå bra! Den är läcker, mums!

Linda sa...

Åh härligt att du unnat dig lite shopping, MUS tidiningen är jag sugen på att skaffa mig, kanske ska knalla till MUS här istan och se om de har någon jag kan få köpa..bilderna brukar vara så otroligt inspirerande i dessa!! Appropå inspirerande bilder, jag är ju lite dockintresserad och jag såg idag en amerikansk dock-tidining med fantastiskt vackra bilder som va väldigt inspirerande, får se om jag slår till på den..

Badbomben sa...

Linda: Jag njöt så då jag läste den i badkaret!:D Den är bara såpass tung att jag fick se upp att jag inte tappade den bland bubblorna.

Hurudana dockor är din grej? Dockboken låter spännande! Jag älskar att se på gamla dockskåp i muséer, tycker dom är så ljuva.

Linda sa...

Åh jag gillar olika typer av dockor, men Dockhus är bara underbart och "barbie" fast i lite andra varianter både liknande och aningens större, finns en uppsjö av skönheter!! Dessa till exempel >http://pullipstyle.com/pullipstyle/

Jag köper inte dockor och så, men tycker om att titta på dem och i framtiden när man har mer plats så önskar jag mig ett stort gammaldags dockhus med miniatyrmöbler och ting!