Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 15 oktober 2008

Min nya Whisper-ögonsten!


Här ser ni bildbevis på min nya makeupväska. Jag traskade förra veckan till MUS i förhoppningen (och förfasan över att jag kanske skulle köpa den och gå bankrutt) om att finna dödsskallekistan från Whisper-kollektionen. Kanske det var lika bra att den lilla morbidskojiga boxen var slutsåld så fick jag istället upp ögonen för denna svarta juvél.


Jag är helt förlamad av kärlek och tillbedjan. Älskar både designen och hur den funkar i praktiken: en svart, läderaktig, hantagsförsedd bag med tjusiga gothkors och mysigt makabra inristningar, litet Egyptenmystik över det hela, plus de superpraktiska fyra facken som gömmer sig inuti bagen. Härligt att få sina pryttlar och gunkisar så välordnade! Här förvarar jag från och med nu det gunket jag mest använder. Ögonskuggorna och pigmenten har ett eget fack, läppgunket har sin egen etta, likaså hudprodukterna och därtill har ögonpennor, mascara och verktygen sitt eget lilla tält.


p.s. Återkommer imorgon med mera önskemål! Får se om jag först avverkar Inthemakes neonönskning eller Bettielis bad- och Macönskemål;)

12 kommentarer:

Sofia (nibblah) sa...

Oh, vilken oerhört bra gunk-förvaringsinvestering du verkar ha gjort! Otroligt sinnrik konstruktion, de där små tälten är ju både söta som bara den och funktionella :D

Åh, förvaring är nästa månads köptema för mig iaf! Mina sminkprylar har vuxit ur sitt lilla skåp... För längesedan :P Fästmannen kan inte hämta något åt mig ur det utan att riva hälften, haha. (Glo på folks samlingar/badrumsskåp är sannerligen trevligt!)

Linda sa...

Åh en sådan snygg och praktisk sak, häftig design dessutom!!

adrasteiah sa...

Kul att du kikade in hos mig! Är det ok att jag länkar till dig?

http://recenseramera.blogg.se/ sa...

Ser underbar ut! :)

Sminkan sa...

Åh, den vill jag ockå ha! Otroligt fin och bra!

Badbomben sa...

Nibblah: Åh, du gillar också gunkvoyeurism;D Visst r det roligt att se vad andra har i sina necessärer! Tycker själv attden här är löjligt bra!

Linda: Jag var så glad då jag hittade nåt skoj i förvaringsväg från whisper-kollektionen!

adrasteiah: Självklart, det är bara roligt! Jag linkar också!

Recensera mera: Den här är absolut en ny favorit!

Sminkan: Tycker definitivt du ska skaffa en!;) Är så nöjd!

CrazyNails sa...

Den kollektionen är så snygg! Bra köp tycker jag!

inthemake sa...

Helt undebar väska...ahhh vill ha allt!

Purity sa...

Oh, vilken tjusig sak! Praktisk verkar den vara med =) Jag fick traveller-väskan av min pojkvän i födelsedagspresent, den har också massa fack så det är lätt att organisera sina saker! Väskorna är lätt MUS bästa produkter tycker jag!

Beauty Roxx sa...

Den där är också jättefin! Och praktisk.

Badbomben sa...

Crazynails: Känner mig litet proffsig med den. Och Mystisk:D

Inthemake: Som sagt, gissa vem jag tänkte på då jag skaffade denna?;)

Purity: Åh, blev nyfiken, hur ser den ut? Den här är så praktisk, Mus tycks nog kunna sina väskor!

Beautyroxx: Litet skulle jag ha velat tafsa på kistan. Men är väldigt nöjd med denna:) Tack för att du berättade om boxen!

Marie sa...

Jag har den också, den är så fin! Jag valde att organisera - hör och häpna - mitt Makeup Store-smink i den! :D