Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 1 juni 2008

Badbomben blev utmanad...


...av Bredouillement att göra en lista på sina fem högsta önskningar. Före jag postar mer om Tallinnshoppingorgierna så får ni läsa litet euforiska svärmerier och drömmerier:

-En egen bostad med sambon, vi bor ännu på hyra i en studielya som nog är riktigt fungerande och fin men eget skulle man ju vilja ha så småningom. Drömmer om en bastu eller alternativt ett badkar (inte heter min bloggalterego Badbomben for no reason:D), eventuellt en liten trädgårdsplätt där man får myrvla och grilla och dricka morgonkaffe, en balkong går också bara man kan sätta bord och stolar dit. Fransk wannabebalkong har vi nu redan:D Och javisst, ett spegelbord/Lush-altare ska rymmas in i bostaden!


-Få en examen i de humanistiska vetenskaperna. Har mina kandidatspapper men vill bli magister.

- Få jobba och hålla på med sånt som jag trivs med. Trivs inom museibranschen så det blir antagligen ett kulturhumflummande för mig i fortsättningen också. (Det vill säga om jag inte startar en egen tvålfabrik;D) Vill också alltid kunna fortsätta med de hobbyn som är viktiga för mig, dvs. gunk, musik och litteratur.


-Få hållas frisk och fortsätta vara lycklig.


- För en gång skull få energi att banne mig lära mig att spela min elgitarr:D

(Bild från stock.xchng)

4 kommentarer:

Poff sa...

Kivoja unelmia! :)

Badbomben sa...

Poff: Kyselyt ja haastikset ovat aina hauskoja!:)

Sminkan sa...

Ja, dina önskningar lät utmärkta! Du är en klok flicka!

Badbomben sa...

Sminkan: tack, tack! Ibland är jag klok men vad som gäller gunkshopping så är jag mindre klok;D