Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 16 juni 2008

Experimentell FOTD


Körde en ganska simpel look idag ända tills kvällen då jag fick ett behov av att djupdyka i färgpaletten.

Det blev
solnedgångsnyanser med en röd-lila-rosa ögonsminkning med HH Minerals-skuggorna Deep blue shimmer, Ruby fire och Pink to gold shimmer plus en gnutta mörklila från Isadoras Sparkling lilac-trio. Blinc vid blinkusarna. Läpparna målade jag med Maybellines watershine gloss diamonds Fuchsia Jewel. Övrig makeup: Dream matte mousse concealer, Lancome photogenic, Lumene Matte Harmony. H&M Cheek Blush och HH Minerals light complete cover concealer.

p.s. Jag gjorde en avstickare till bibban idag, lånade bland annat denna lilla bok, den såg så tjusig ut även om jag inte är en nailartinna, kanske jag blir det efter att ha läst denna:) Så roligt att ha en trave med böcker brevid sängen, har ledigt imorgon, ljuvligt att få slappa och slöa!

10 kommentarer:

inthemake sa...

Härligt dramatiskt ;) like it!! kul med lite nytt att läsa, jag är själv en kriminalromans-slukerska :))

Sanna sa...

fint!
och den där boken skulle jag inte ha någon emot att bläddra i och samla inspiration:)

Linda sa...

Glödande intensivt, färgerna framäver dina ögon kanonbra!

Badbomben sa...

Inthemake: Tack sötinna! Jag är också en kriminalslukerska, grävde också i krimihyllan vid bibban men fastnade inte för nån specifik denna gång. Har du nån extra bra i tipslagret?:)

Sanna: Tack! Jag kan ana att det här vore din minipsaltare;) Bibban rockar!

Linda: Tack sötnosen!:) Jag blev själv ganska nöjd även om pigmenteringen kunde vara litet bättre i deep blue shimmer. Men iof ville jag också ha litet mjukare solnedgång;)

Sminkan sa...

Läckert! Du ser fantastisk ut!

Badbomben sa...

Sminkan: Roligt att du gillar! tack och kram!

Ika sa...

Oj vad häftig du ser ut! :) Den där lilla söta nagellacks-boken ser underbar ut! Synd att den inte finns vid mitt bibliotek. Tror jag måste lämna in ett önskemål imorgon om den eller en dylik bok.

Badbomben sa...

Ika: tack snälla Ikusfikus! Den var rolig att bläddra i, den ser söt ut på bordet också. Jag älskar vårt närbibliotek, det är så massivt. Nu börjar ha bara ha svårt att hitta intressant läsning vid kulturhissa- och sminkyllorna, har läst en del ren:D

Ika sa...

"Ikusfikus" hahaha :)
På mitt bibliotek finns det jättelite böcker om skönhet. De som finns är gamla och handlar mest om hur man gör sej naturligt vacker och sminkar sej för att se osminkad ut (typ). Dvs skittrista! :/ Ingen av de som bestämmer om bokinköpen är det minsta intresserad av smink o.dyl. Sucksuck...

Badbomben sa...

Ikusfikus: Vi har också en del trista böcker men det är roligt att det finns många pärlor också:)