Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 2 juni 2008

Tallinngunk på film!

Nu bjuder jag verkligen på mig själv, de här är de totalt första, ocensurerade tagningarna på mitt försök att videoblogga för första gången. Jag hamnar att ta tre omgångar fast jag hoppades att två skulle räcka, jag flummar och skummar och svänger på kameran hit och dit men så här låter jag. Eller kanske inte riktigt, rösten låter litet täppt då jag vaknade med influensa i morse. Hoppas ni har skoj! Jag hade det fast det nog inte alls blev nåt proffsigt:D


Som bonus får ni en NOTD från igår, tagen i Kadriorgparken. Var ju på lördagen på manikyr, fick händerna skrubbade med havssalt, naglarna filade och grejade och valde ett heltösigt glitterlack:) Ska berätta mer ingående om ultraljudsbehandlingen senare.
12 kommentarer:

Chaosophia sa...

Visst är Niveas ansiktsmasker helt underbara?! Jag upptäckte dem själv för inte så länge sen och blev helt frälst.

Det där gröna lacket såg snyggt ut! Ser fram emot en notd. :)

Emelie sa...

Haha det är helt klart ett sminkan-nagellack!

Aquolinagrejerna verkar ju riktigt härliga. Och det var kul att se en videoblogg också :)

Badbomben sa...

Chaosophia: dom är jättebra! Du ska få en grön notd ganska snart tror jag:) ser också framemot alla dina opinotds!

Badbomben sa...

Emelie: Vi får se vad Sminkan själv säger!;D

Roligt att du gillade videobloggningen! Det blev litet vingligt men litet nack-gymnastik är alltid bra framför datan:D

Linda sa...

Åh vilken kalas video blogg du har gjort!!
Roligt att få höra din röst :o)
Du pratat väldigt tydligt och klart.
Jag har också Aquolinas muffins o vanilj milk, man doftar som en skål med kaksmet :P
Lacken va kanonfina :o)
Riktigt härlig shopping du hittat!!

mimmi sa...

Oproffsighet och flunsa spelar ingen roll när man pratar så vackert, aj lööv finlandssvenska! Satt och njöt trots att Youtube fick datorn att hänga sig och jag vanligtvis tycker att videobloggningar är utråkiga. :)

Sminkan sa...

Jaaaaa! Det är ju underbart! jag vill till Tallin NU! Det måste jag ha! Nagellacket alltså!
Alla dina fynd såg härliga ut, men nagellacket toppade allt! Det är något med Skalbaggegrönt som får min puls att bränna!
Älskar din dialekt, by the way! Och du låter väldigt trevlig på rösten, trots flunsan! :D

Badbomben sa...

Linda: Aningens all-over-the-place blev det men tyckte att själva babblandet gick förvånansvärt bra trots att jag ibland upprepade mig:) Tack och vad härligt roligt att du har samma milk, kaksmetsflickor är vi båda!:)

Mimmi: Tack ska du ha! Litet mumintrollska måste man ju bjuda på:D Jag kommer själv ihåg då jag lyssnade på Emelies videobloggning och tyckte att rikssvenskan var så trevlig. (Mark Levengood ska just vara gäst i en talkshow så jag måste lyssna på mr finlandssvensk själv här snart;D)

Sminkan: Har suttit här och spanat och funderat vad du kommer att tycka om skalbaggelacket! Jag sa genast då jag såg det att det här är riktigt du! Jag köpte den här på Rimi men det fanns en hel manhattanhylla i Kaubamaja också:)
Och tack tack, tur att det är en lindrigare flunsa, annars tappar jag rösten totalt då jag inga tonciller har:D

Ika sa...

Det där gröna lacket fick mej att löpa amok också! :) Uuuuuuunderbar nyans! Jättekul att höra din röst, även om videorna fick även min dator att hänga sej några gånger *ouch* Ser ändå fram emot nästa videoblogg från dej, lite mankemang är det värt :)

Badbomben sa...

Ika: Vad roligt att du gillade baggen!:) Jag har bara sett Manhattan i seppälä i Finland, i Tallinn var de mitt i Kaubamaja bland opi och mac och c:o. Äsch att datorerna ska krångla med videona men tur att du gillade dem, tack!:)

SminkJante sa...

Vilken mysig dialekt du har. Ananas badskummet lät så underbart när du beskrev det att jag blev jättesugen.

Många härliga grejor du köpte:)

Badbomben sa...

Sminkjante: Tack! Skummet doftar så sommargott, väntar på att få hoppa i ett badkar och dofta tropik!